А1 стартира продажбите на своя втори собствен смартфон на българския

...
А1 стартира продажбите на своя втори собствен смартфон на българския
Коментари Харесай

А1 стартира продажбите на втория си собствен смартфон – А1 Alpha

А1 започва продажбите на своя втори личен смарт телефон на българския пазар – А1 Alpha . Моделът се отличава с грациозен дизайн и отлични характерности, с които се нарежда в междинния клас смарт телефони. Устройството е налично в магазинната мрежа на А1, както и онлайн на a1.bg, като всички сегашни и нови клиенти могат да закупят модела за 3,99 лв. на месец или за 59,99 лв. в брой с проект A1 One Unlimited 5XL.
Освен с преференциална цена, моделът идва с още редица прерогативи, измежду които 36 месеца гаранция, 2 безвъзмездни награди за застраховка „ Моят телефон ” от А1, годни в границите на промоционалния интервал, както и особено направен транспарантен калъф, който е включен в комплекта. Моделът е разполагаем в два цвята – черен и тюркоазено наследник.
A1 Alpha следва трендовете на пазара, като има 6.26-инчов HD+ IPS екран с капковидно изрязан разрез и съответствие на страните от 19:9. Смартфонът разполага с двойна камера на гърба с изкуствен интелект (AI). Основната камера се състои с 13 MP датчик, с отвор на блендата f/2.0, както и 2 MP камера, с отвор на блендата от f/2.4, която служи като датчик за дълбочина. С изкуствения разсъдък потребителите разполагат с опция за интелигентно различаване на подиуми, като в допълнение феновете на фотографията ще оценят и „ боке ” резултата, който могат да прибавят към фотосите, снимани с главната камера. Двойната камера поддържа и функционалност HDR, която спомага цветовете на изображенията да бъдат по-прецизни и по-богати на нюанси. Под камерата на гърба се намира LED мълния, която способства при снимане в конюнктура с ниска осветеност. Селфи камерата е от 8 MP и с отвор на блендата f/2.0. Тя дава благоприятни условия за снимане с функционалности, които се поддържат от изкуствения разсъдък на устройството.
Моделът дава двойна отбрана, като потребителите могат да отключват смарт телефона със датчик за пръстови отпечатъци, който се намира на задния панел, както и посредством функционалността за лицево различаване.
Вградената батерия е с потенциал от 3200 mAh, а за устройството се грижи мощен осемядрен процесор, като и двете се усъвършенстват от изкуствения разсъдък на смарт телефона и усъвършенстват неговата продуктивност. Смартфонът разполага с 3GB оперативна памет, която е задоволителна за потребление на редица приложения по едно и също време, а вградената памет за предпазване на данни е с потенциал 64 GB, като устройството разполага със слот за спомагателна карта памет до 256 GB. За феновете на музиката А1 Alpha комбинира 3,5 mm жак за слушалки и FM радио. Споделянето на файлове може да бъде осъществено и посредством технологиите NFC и Bluetooth LE v4,2.
A1 Alpha работи с най-новата версия на Android – 9 Pie, която дава разнородни функционалности в интерес на потребителите.
А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 година A1 България регистрира доходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия (А1), България (A1 Bulgaria), Беларус (velcom), Хърватия (A1 Croatia), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – третият по величина снабдител на мобилни услуги в света.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР