А1 стартира продажбите на нов модел от популярната A серия

...
А1 стартира продажбите на нов модел от популярната A серия
Коментари Харесай

A1 стартира продажбите на Samsung Galaxy A30s


А1 започва продажбите на нов модел от известната A серия на корейския колос Samsung – Galaxy А30s. Смартфонът се нарежда в междинния ценови клас, като съчетава грациозен дизайн, общо четири камери, мощна батерия и огромен екран.

Клиентите на А1 могат да закупят Samsung Galaxy A30s в комерсиалната мрежа на А1 и онлайн на a1.bg против 249,98 лева в брой или 11,50 лева на месец с мобилен проект A1 ONE Unlimited 5XL.

Samsung Galaxy A30s има корпус, построен от полирана пластмаса и стъкло, придаващи грациозност и издръжливост на смарт телефона. Корпусът е със заоблени ъгли и дебелината от 7.8 мм, което прави Galaxy А30s комфортен за държане и потребление с една ръка.

Дизайнът е допълнен от триизмерна диагонална текстура с наслоени цветове на гърба, с които Galaxy A30s се отличава от всички други устройства от А серията на Samsung.

Дисплеят на Galaxy A30s e от Инфинити-V серията, размерите му са от 6,4 инча, а технологията зад панела е Super AMOLED с HD+ резолюция и съответствие на страните от 19:5:9. Под екрана се намира оптичния датчик за пръстови отпечатъци. Моделът включва осемядрен процесор Exynos 7904 построен по 14-нанометрова архитектура, осигуряващ добра продуктивност.

Хардуерът се добавя от графичен процесор Mali-G71 MP2, оперативна памет от 4GB и 64GB памет за предпазване. Паметта може да бъде увеличена с спомагателна карта памет до 512GB.


Galaxy A30s включва тройна съществена камера: главен датчик от 25MP (f/1.7), ултраширокоъгълна бленда с 8MP (f/2.2), позволяваща снимане на изображения с до 123-градусово зрително поле, както и датчик за дълбочина от 5MP (f/2.2), който спомага за прибавянето на „ боке” резултати.

Изображенията от тройната камера са във висока резолюция, ярки цветове и добър контрастност. В допълнение тя поддържа HDR режим на снимане, опция за прибавяне на разнообразни резултати, функционалност за снимане на видео със занимателен кадър, алтернатива за панорамни изображения и други Селфи камерата е с 16MP (f/2.0), като снима положителни портретни изображения с отличен цветови баланс и ясни елементи.

Galaxy A30s разполага с мощна литиево-полимерна батерия от 4000 mAh, с функционалност за бързо зареждане до 15W. Моделът работи с последната версия на софтуерна версия на Android - 9.0 Pie, който спомага за усъвършенстването на работните процеси и съхранението на батерията, като в същото време дава спомагателни функционалности в интерес на потребителите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР