А1 стартира нова услуга за създаване и управление на профили

...
А1 стартира нова услуга за създаване и управление на профили
Коментари Харесай

А1 предлага създаване и управление на профили на бизнес клиентите в социалните мрежи

А1 започва нова услуга за основаване и ръководство на профили в обществените мрежи - А1 Smart Social media. Тя е предопределена за бизнес клиенти и с нея фирмите получават професионално поддържани профили във Фейсбук и Instagram, съгласно авансово конкретизирана идея. С тази услуга, даже без да разполагат с маркетинг експерти в компанията си, организациите могат да изградят и подобрят своето онлайн наличие. По този метод те по-лесно и дейно ще притеглят евентуални консуматори.
Онлайн наличието на компаниите има възходящо значение за конкурентоспособността им в цифровата епоха. Според данните на Националния статистически институт през 2019-а близо 70% от българите сред 16 и 74 годишна възраст употребяват интернет всекидневно, 52,9% са дейни консуматори на обществени мрежи, а 37,9% се осведомят онлайн за артикули и услуги.
В допълнение към ръководството на връзките във Фейсбук и Instagram, всички, които са клиенти и на услугата А1 Smart View за основаване на виртуална разходка на физическите обекти на бизнеса, получават създаване и поддръжка на профила им в Гугъл My Business. Това е изключително значимо и потребно за фирмите с физически местоположения, тъй като техните клиенти могат по-лесно и комфортно да намират местоположението им посредством услугите на Гугъл.
Новата услуга се предлага като месечен абонамент в два пакета - А1 Smart Social media и А1 Smart Social media Lite. И двата включват основаване на бизнес профили във Фейсбук и Instagram с подобаващи профилни фотоси. Според определения от клиента вид, месечният абонамент включва по 8 или 4 поста с изобретателен текст и дизайн за Фейсбук, и също толкоз визии с подобаващ хаштаг за Instagram. При пакет А1 Smart Social media се оферират и общо 4 „ story “ поста на месец в една от двете обществени мрежи – по желание на клиента.
Професионално квалифицираните постове в обществените мрежи оказват помощ на фирмите да построяват лоялна група от консуматори на продуктите и услугите си, да споделят с тях и да получават противоположна връзка. Те са с автентичен текст и дизайн, както и с висококачествени фотоси с платени авторски права. Визиите са в адаптивен формат, тъй че да дават отговор на условията на обществените мрежи и да са атрактивни на другите типове устройства и размери екрани.
С услугата А1 Smart Social media клиентите получават разбор за успеваемостта на дейностите в обществените мрежи на всеки 3 месеца. Чрез него те ще могат да преценяват дали е належащо да приспособяват тактиката си.
А1 Smart Social media е част от портфолиото услуги на телекома в помощ на маркетинговите старания на бизнес клиентите. То включва още услуги за основаване на онлайн магазини – А1 Smart e-shop, мобилно приложение – А1 Smart App и за виртуални разходки – А1 Smart View.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР