A1 спечели две отличия от престижните международни награди за иновации

...
A1 спечели две отличия от престижните международни награди за иновации
Коментари Харесай

A1 с две отличия от международните награди за иновации „Продукт на годината”

A1 завоюва две оценки от влиятелните интернационалните награди за нововъведения „ Продукт на годината 2019 “. А1 Wallet завоюва първа премия в категория „ Дигитални разплащания”, a A1 Smart Home взе наградата в секцията „ Умни решения за дома”. Двете услуги са част от тактиката на А1 за развиване цифрово продуктово портфолио, целящо да направи актуалните технологии по-достъпни.



Дигиталният портфейл А1 Wallet е мобилно приложение за смарт телефони, което разрешава гратис изпращане и приемане на пари сред потребителите му в страната и чужбина, безконтактно заплащане посредством Android смарт телефон, заплащане посредством IBAN, онлайн заплащане, заплащане на битови сметки, зареждане на предплатени карти към всички оператори в България, изпращане на Gift карти и други.

А1 Smart Home е първото решение за интелигентен дом в България, което разполага с изкуствен интелект (AI) и учи навиците на прилагане на своите консуматори, с цел да се пригоди към желанията им. В взаимозависимост от потребностите на дома, A1 Smart Home се предлага в два пакета – Comfort и Security.

Световният конкурс „ Продукт на годината” се организира годишно в над 40 страни. Участващите артикули трябваше да показват нововъведения в еднo или повече направляния, сред които дизайн, опаковка и състав.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР