A1 си тръгна с две отличия от престижните международни награди

...
A1 си тръгна с две отличия от престижните международни награди
Коментари Харесай

A1 с две отличия от престижните международни награди за иновации „Продукт на годината”

A1 си потегли с две оценки от влиятелните интернационалните награди за нововъведения „ Продукт на годината 2019 “. Продуктът А1 Wallet завоюва първа премия в категория „ Дигитални разплащания”, a A1 Smart Home направи същото в категория „ Умни решения за дома”. Двете услуги са част от тактиката на А1 за развиване на своето цифрово продуктово портфолио, с цел да бъде в интерес на потребителите и да направи актуалните технологии по-достъпни.

„ Тези оценки са следващото доказателство, че се движим в вярната посока. И двата продукта въплъщават задачата ни да цифровизираме страната, като създадем технологиите потребни, лесни и налични за българския консуматор. На прага на лансирането на 5G в световен аспект, артикули като А1 Wallet и А1 Smart Home ще стават все по-търсени. Горди сме, че А1 е иноватор в страната в тази посока”, показа Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни връзки “ в А1 България.

Дигиталният портфейл А1 Wallet е мобилно приложение за смарт телефони, което разрешава гратис изпращане и приемане на пари сред потребителите му в страната и чужбина, безконтактно заплащане посредством Android смарт телефон, заплащане посредством IBAN, онлайн заплащане, заплащане на битови сметки, зареждане на предплатени карти към всички оператори в България, изпращане на Gift карти и други. Клиентите на A1 Wallet могат даже да получават заплатата си в своя цифров портфейл посредством самостоятелен IBAN. Към А1 Wallet клиентите получават 2 безвъзмездни виртуални карти, с които могат да пазарят онлайн. Приложението разрешава да се вкарат данни на дебитна/кредитна карта, с която да се правят заплащанията. Другият вид е насъбраните разноски през приложението да бъдат включени в месечната сметка на клиента на А1. С помощта на приложението клиентите следят преводите си в действително време, което подсигурява сигурност и надзор. Ползването на А1 Wallet не изисква месечен или годишен абонамент за обслужване и е изцяло гратис за клиенти на компанията.
 A1 с две оценки от влиятелните интернационалните награди за нововъведения „ Продукт на годината ”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР