A1 ще зарадва 4 късметлии с нов 50-инчов телевизор. Всички

...
A1 ще зарадва 4 късметлии с нов 50-инчов телевизор. Всички
Коментари Харесай

4 късметлии ще спечелят 50-инчов 4K UHD телевизор от A1

A1 ще зарадва 4 късметлии с нов 50-инчов тв приемник . Всички клиенти на компанията, които сключат нов контракт или преподпишат остарелия си за ТВ услуга, включваща Diema Xtra, имат опция да вземат участие в лотария за 4K UHD тв приемник Samsung. Условието, с цел да се взе участие в играта, е да се попълни къса регистрационна форма на, в интервала от 9 декември 2019 до 9 януари 2020.
Регистрацията на уеб страницата става бързо и елементарно. Всичко, което потребителите, абонирали се за DIEMA Xtra в интервала на акцията, би трябвало да създадат е да посочат трите си имена, номера на ТВ услугата, телефон за контакт и имейл адрес. Номерът на ТВ услугата може да се ревизира елементарно в контракта, с позвъняване на *88, както и в Моят А1. Пълните условия на акцията също са налични онлайн на.
В томболата могат да се включат както клиенти, закупили спомагателен с 2-годишен абонамент, по този начин и тези, закупили ТВ пакет от, включващ DIEMA Xtra – или двоен пакет с интернет и телевизия. През декември новите клиенти на спомагателния пакет DIEMA Xtra могат да се възползват и от 3-месечен безвъзмезден интервал, след приключване на който, се заплаща общоприетата дължима такса в размер на 7.99 лева на месец.
Пакетът DIEMA Xtra включва общо три спортни ТВ канала – DIEMA Sport, DIEMA Sport 2 и Trace Sport Stars. Те излъчват дербитата от британската Висша лига, българската efbet лига, Купата на България по футбол, NBA, стартовете от Формула 1, бокс и още доста спорт.
Клиентите на телевизия от А1 могат да декларират или преподпишат своя 2-годишен контракт за Diema Xtra в както в магазин на компанията, по този начин и онлайн на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР