А1 ще предложи специални условия за всички нови клиенти на

...
А1 ще предложи специални условия за всички нови клиенти на
Коментари Харесай

А1 Кредитна карта с 0% лихва за нови клиенти до края на юни 2019 г.

А1 ще предложи специфични условия за всички нови клиенти на А1 Кредитна карта. Клиентите, които са кандидатствали и сключили контракт за A1 Кредитна карта в интервала от 20 май до 30 юни 2019 година, и чиято карта е задействана до 15 юли 2019 година, ще могат да се възползват от 0% рента върху усвоените суми за интервал от 45 дни .

Те стартират да текат от датата на активиране на картата, а процедурата по кандидатстване е оптимално улеснена. Единственото, което се изисква от клиента, е да подаде заявление в А1 магазин или да се обади на 0700 700 88.

А1 Кредитна карта е първата финансова услуга, която А1 стартира да предлага у нас през предходната година. Тя съставлява кредитна карта MasterCard, която дава опция на картодържателите да заплащат в интернет, на POS терминал в търговски обекти и да теглят пари от банкомати в целия свят без такси.

Продуктът дава финансова еластичност и сигурност на клиентите и им оказва помощ да посрещнат непредвидени разноски, без да се постанова да минават през комплициран развой на утвърждение или да заплащат високи такси и лихви. Притежателите на кредитната карта могат да реализират безконтактни заплащания, да получават безвъзмездни SMS известия, а опцията за ръководство на онлайн профила им подсигурява сигурност и надзор когато и да е.

Какво значи 0% рента за първите 45 дни

По време на промоционалния интервал при асимилиране на 500 лева на първо число от месеца, закрепеният месечен лихвен % (ФМЛП) и ГПР за първите 45 дни след активация на картата са 0%. За останалия период на Договора ФМЛП е 1,48 %, а ГПР - 18,95%. Общата сума, дължима за периода на промоцията след активация на картата, е 500 лв., а през останалия период на контракта общото дължимо за 30 дни е 507,40 лв.. Договорът за заем е с неустановен период.

За повече информация за промоцията – www.my.a1card.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР