А1 ще предлага най-новите модели iPhone. Серията включва– iPhone 11,

...
А1 ще предлага най-новите модели iPhone. Серията включва– iPhone 11,
Коментари Харесай

А1 ще предлага новите модели iPhone – iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max

А1 ще предлага най-новите модели iPhone. Серията включва– iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max – последните софтуерни модели в портфолиото на iPhone, които се отличават с впечатляваща продуктивност и редица нововъведения при камерите. Предварителните поръчки на трите модела започват на 20 септември в 00:01 часа, като смарт телефоните ще бъдат в продажба в комерсиалната мрежа на А1 от 27 септември.

iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max са флагманските модели от портфолиото на Apple, като дават впечатляваща продуктивност с новия А13 Bionic чипсет. Корпусът на двете устройства съчетава неръждаема стомана и закалено стъкло с олеофобно покритие, като в допълнение има рейтинг IP68 за водо- и прахоустойчивост. iPhone 11 Pro има 5,8-инчов Super Retina XDR OLED екран, с плътност на пикселите от 458ppi.

Технологията и гъстотата на пикселите при iPhone 11 Pro Max е същата, а екранът е с величина от впечатляващите 6,5 инча. Двата модела разполагат с тройна камера на гърба – 12-мегапикселова широкоъгълна камера (f/1.8), 12-мегапикселова ултраширокоъгълна камера (f/2.0) и 12-мегапикселов телефото обектив (f/2.4), с двойно оптично нарастване. Камерата разполага със система от четири LED светкавици, предоставящи опция за снимане на качествени изображения при ниска осветеност. Базовите версии разполагат с вградена памет за предпазване от 64GB, а за по-взискателните клиенти са налични версии с 256GB и 512GB вътрешна памет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР