А1 ще дарява по 1 лев на дарителската сметка на

...
А1 ще дарява по 1 лев на дарителската сметка на
Коментари Харесай

А1 дарява по 1 лев на Министерството на здравеопазването при всяко плащане на сметка онлайн

А1 ще подарява по 1 лев на дарителската сметка на Министерството на здравеопазването за всяка сметка, платена онлайн. В акцията се включват заплащането на сметка на всички типове услуги от А1 през мобилното приложение Моят А1 и уеб версията му на уеб страницата на компанията. Инициативата е част от акцията за цифрова взаимност на А1, която има за цел да помогне на потребителите да се оправят в сложната обстановка и да ги насърчи да бъдат виновни като си останат у дома и употребяват цифрови канали за работа, учене, развлечение и взаимоотношение с компанията.

Дарителската акция на А1 стартира през днешния ден и ще продължи до 30 април 2020 година. През това време компанията ще превежда по 1 лев за всяко заплащане на сметка онлайн на дарителската сметка на Министерство на здравеопазването за подкрепяне активността на лечебните заведения в условия на изключителна обстановка, обвързвана с COVID-19.

Главният изпълнителен шеф на А1 България Александър Димитров показа желанията на компанията: " Всички сме наранени от COVID-19 и би трябвало да сме виновни и да работим дружно, с цел да се оправим. В момента е значимо да останем у дома и оптимално да ограничим обществените си контакти. Работата, ученето и заниманието вкъщи през днешния ден са вероятни с помощта на цифровите технологии и телекомуникационните мрежи, без които, в миг като сегашния, светът просто би трябвало да спре. Осъзнаваме нашата роля, тъй като осигуряваме съгласуваност и цифрови услуги на близо 5 милиона клиенти. Затова А1 ще продължи своята акция за цифрова взаимност, като поддържа дарителската акция на Министерството на здравеопазването и ще подарява по 1 лев за всяка платена сметка през нашите онлайн канали. По този метод ще предпазим нашите клиенти, които заплащат безвредно онлайн, само че и ще помогнем на тези, които се борят за живота на инфектираните. "

Мобилното приложение Моят А1 и уеб порталът Моят А1 на A1.bg разрешават на потребителите да ръководят всички свои услуги към телекома. В тях клиентите имат разполагаем изложение на месечната си фактура и детайлна разбивка на дължимата сума по услуги. Потребителите могат да заплащат една или всички фактури едновременно със опазване на данните на картата и с опция за автоматизирано заплащане. Началният екран на приложението съдържа подробна информация за услугите от А1, което оказва помощ за лесното следене на потреблението и настоящата сметка. С минимални старания клиентите могат да задействат спомагателни пакети и ТВ канали, да ръководят своята роуминг услуга и да заявят приемане на фактура по имейл, отказвайки се от хартиената.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР