А1 ще дарява по 1 лев на дарителската сметка на

...
А1 ще дарява по 1 лев на дарителската сметка на
Коментари Харесай

А1 дарява по 1 лев на Министерството на здравеопазването при всяко плащане на сметка онлайн

А1 ще подарява по 1 лев на дарителската сметка на Министерството на здравеопазването за всяка сметка, платена онлайн. В акцията се включват заплащането на сметка на всички типове услуги от А1 през мобилното приложение Моят А1 и уеб версията му на уеб страницата на компанията. Инициативата е част от акцията за цифрова взаимност на А1, която има за цел да помогне на потребителите да се оправят в сложната обстановка и да ги насърчи да бъдат виновни като си останат у дома и употребяват цифрови канали за работа, учене, развлечение и взаимоотношение с компанията.
Дарителската акция на А1 стартира през днешния ден и ще продължи до 30 април 2020 година. През това време компанията ще превежда по 1 лев за всяко заплащане на сметка онлайн на дарителската сметка на Министерство на здравеопазването за подкрепяне активността на лечебните заведения в условия на изключителна обстановка, обвързвана с COVID-19.
Главният изпълнителен шеф на А1 България Александър Димитров показа желанията на компанията: „ Всички сме наранени от COVID-19 и би трябвало да сме виновни и да работим дружно, с цел да се оправим. В момента е значимо да останем у дома и оптимално да ограничим обществените си контакти. Работата, ученето и заниманието вкъщи през днешния ден са вероятни с помощта на цифровите технологии и телекомуникационните мрежи, без които, в миг като сегашния, светът просто би трябвало да спре. Осъзнаваме нашата роля, тъй като осигуряваме съгласуваност и цифрови услуги на близо 5 милиона клиенти. Затова А1 ще продължи своята акция за цифрова взаимност, като поддържа дарителската акция на Министерството на здравеопазването и ще подарява по 1 лев за всяка платена сметка през нашите онлайн канали. По този метод ще предпазим нашите клиенти, които заплащат безвредно онлайн, само че и ще помогнем на тези, които се борят за живота на инфектираните. “
Мобилното приложение Моят А1 и уеб порталът Моят А1 на A1.bg разрешават на потребителите да ръководят всички свои услуги към телекома. В тях клиентите имат разполагаем изложение на месечната си фактура и детайлна разбивка на дължимата сума по услуги. Потребителите могат да заплащат една или всички фактури едновременно със опазване на данните на картата и с опция за автоматизирано заплащане. Началният екран на приложението съдържа подробна информация за услугите от А1, което оказва помощ за лесното следене на потреблението и настоящата сметка. С минимални старания клиентите могат да задействат спомагателни пакети и ТВ канали, да ръководят своята роуминг услуга и да заявят приемане на фактура по имейл, отказвайки се от хартиената.
Дигитален жест в сложен миг


Дарителската самодейност на А1 е част от акцията за цифрова взаимност, която включва редица ограничения за цифрова поддръжка на клиентите в сложната обстановка. През миналата седмица А1 даде безвъзмезден достъп до над 200 безвъзмездни ТВ канала, бонус от 10 000 МВ мобилен интернет, безвъзмезден трафик към платформата Уча.се, 1000 MB мобилен интернет в Европейския съюз и 50 безвъзмездни минути за диалози отвън Европейски Съюз за клиентите в роуминг, както и гратис решение за видео конференции за работещите от вкъщи – Eyeson.
Този понеделник А1 пусна и гратис приложение, което оказва помощ на потребителите да предпазят себе си и своите близки от телефонни измами – А1 Guard. Целта на тези жестове е да насърчат клиентите да останат по домовете си, да употребяват цифрови канали за връзка, информиране, работа, учене и развлечение. Онлайн връзката сега е най-безопасното и рационално решение за потребителите.
Клиентите стават все по-дигитални


След въвеждането на изключителното състояние в страната телекомуникационните мрежи на А1 регистрират съществено нарастване на трафика, само че се оправят с предизвикването. От 13 март А1 записва 50% растеж на позвъняванията, 10% растеж на трафика на мобилни данни и сред 30 и 40% нарастване на трафика през закрепената мрежа. Голяма част от този растеж се дължи на обстоятелството, че хората си остават по домовете, само че акцията за цифрова взаимност също стартира да дава резултати и от ден на ден консуматори са почнали да избират онлайн каналите на обслужване и  търговия.
Клиентите на компанията стават все по-дигитални и избират сигурността на онлайн пространството. Само през миналата седмица мобилното приложение Моят А1 е записало 10% растеж на свалянията, а платените сметки към А1 онлайн са се нараснали с 90% по отношение на интервала преди изключителното състояние. От компанията означават и 85% растеж на контакти с клиенти по имейл и към 200% нарастване на потребителите, които са се свързали с „ Обслужване на клиенти “ на А1 през чат и обществените мрежи. Онлайн магазинът на компанията продължава да работи и предлага богат избор от устройства и всички услуги за крайни клиенти на телекома. Посещенията във физически магазин са почнали да отстъпват място на видео магазина на А1, където има 300% нарастване на позвъняванията от клиентите. Видео помощникът на компанията пък е отчел 400% растеж на запитванията, свързани с закрепени услуги.
Министерството на здравеопазването откри дарителска сметка за набиране на средства за подкрепяне активността на лечебните заведения в условия на изключителна обстановка, обвързвана с COVID-19. Дарените средства ще се употребяват за обезпечаване на цялостни защитни комплекти за работещия медицински личен състав, за консумативи и инсталация, включително и респиратори.
Дарителска сметка на Министерство на здравеопазването:
IBAN BG91BNBG96613300129302
BIC BNBGBGSD
Булстат на Министерство на здравеопазването:  BG 000695317

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР