А1 ще дарява по 1 лев на дарителската сметка на

...
А1 ще дарява по 1 лев на дарителската сметка на
Коментари Харесай

А1 дарява по 1 лев на Министерството на здравеопазването при всяко плащане на сметка онлайн

А1 ще подарява по 1 лев на дарителската сметка на Министерството на здравеопазването за всяка сметка, платена онлайн. В акцията се включват заплащането на сметка на всички типове yслуги от А1 през мобилното приложение Моят А1 и уеб версията му на уеб страницата на компанията. Инициативата е част от акцията за цифрова взаимност на А1, която има за цел да помогне на потребителите да се оправят в сложната обстановка и да ги насърчи да бъдат виновни като си останат у дома и употребяват цифрови канали за работа, учене, развлечение и взаимоотношение с компанията.

Дарителската акция на А1 стартира през днешния ден и ще продължи до 30 април 2020 година. През това време компанията ще превежда по 1 лев за всяко заплащане на сметка онлайн на дарителската сметка на Министерство на здравеопазването за подкрепяне активността на лечебните зaведения в условия на изключителна обстановка, обвързвана с COVID-19.

Главният изпълнителен шеф на А1 България Александър Димитров показа желанията на компанията: „ Всички сме наранени от COVID-19 и би трябвало да сме виновни и да работим дружно, с цел да се оправим. В момента е значимо да останем у дома и оптимално да ограничим обществените си контакти. Работата, ученето и заниманието вкъщи през днешния ден са вероятни с помощта на цифровите технологии и телекомуникационните мрежи, без които, в миг като сегашния, светът просто би трябвало да спре. Осъзнаваме нашата роля, тъй като осигуряваме съгласуваност и цифрови yслуги на близо 5 милиона клиенти. Затова А1 ще продължи своята акция за цифрова взаимност, като поддържа дарителската акция на Министерството на здравеопазването и ще подарява по 1 лев за всяка платена сметка през нашите онлайн канали. По този метод ще предпазим нашите клиенти, които заплащат безвредно онлайн, само че и ще помогнем на тези, които се борят за живота на инфектираните. “

Мобилното приложение Моят А1 и уеб порталът Моят А1 на A1.bg разрешават на потребителите да ръководят всички свои yслуги към телекома. В тях клиентите имат разполагаем изложение на месечната си фактура и детайлна разбивка на дължимата сума по yслуги. Потребителите могат да заплащат една или всички фактури едновременно със опазване на данните на картата и с опция за автоматизирано заплащане. Началният екран на приложението съдържа подробна информация за yслугите от А1, което оказва помощ за лесното следене на потреблението и настоящата сметка. С минимални старания клиентите могат да задействат спомагателни пакети и ТВ канали, да ръководят своята роуминг yслуга и да заявят приемане на фактура по имейл, отказвайки се от хартиената.
Дигитален жест в сложен миг
Дарителската самодейност на А1 е част от акцията за цифрова взаимност, която включва редица ограничения за цифрова поддръжка на клиентите в сложната обстановка. През миналата седмица А1 даде безвъзмезден достъп до над 200 безвъзмездни ТВ канала, бонус от 10 000 МВ мобилен интернет, безвъзмезден трафик към платформата Уча.се, 1000 MB мобилен интернет в Европейския съюз и 50 безвъзмездни минути за диалози отвън Европейски Съюз за клиентите в роуминг, както и гратис решение за видео конференции за работещите от вкъщи – Eyeson.

Този понеделник А1 пусна и гратис приложение, което оказва помощ на потребителите да предпазят себе си и своите близки от телефонни измами – А1 Guard. Целта на тези жестове е да насърчат клиентите да останат по домовете си, да употребяват цифрови канали за връзка, информиране, работа, учене и развлечение. Онлайн връзката сега е най-безопасното и рационално решение за потребителите.
 А1 подарява по 1 лев на Министерството на здравеопазването при всяко заплащане на сметка онлайн

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР