A1 продължава партньорството си с баскетболен клуб Академик, а отборът

...
A1 продължава партньорството си с баскетболен клуб Академик, а отборът
Коментари Харесай

A1 продължава партньорството с баскетболния „Академик”

A1 продължава партньорството си с баскетболен клуб „ Академик ”, а тимът към този момент ще се състезава под името „ А1 Академик ”. Спонсорството е част от тактиката на А1 да поддържа развиването на българския спорт, като компанията ще подкрепя всички възрастови обединения в клуба.
 Баскетболният Академик стана А1 Академик  Ел Класико и две огромни дербита от Италия по MAX Sport през уикенда
„ Днес вършим следващата крачка в интерес на българския спорт – имаме достойнството да бъдем част от името на един от най-старите, освен баскетболни, а изобщо спортни клубове у нас. Поставяме началото на „ А1 Академик ” и имам вяра, че това е следващият план, с който ще се гордеем отсега нататък ”, показа Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни връзки ” в А1.



„ Бих желал да изкажа огромна признателност към дългогодишните ни сътрудници от А1. Много се веселя, че компанията реши да ни поддържа в този значим за нас миг. С тази помощ „ А1 Академик ” ще може да огледа към челните места в българското състезание още от идващия сезон. Много съм благополучен и от обстоятелството, че А1 ще бъде спонсор и на детско-юношеската ни школа – това ще ни даде успокоение и ще ни помогне да работим на още по-професионално равнище ”, показа Сашо Везенков, изпълнителен шеф на „ Агенция за мениджмънт и реклама в спорта ”.



А1 поддържа „ Академик ” към този момент съвсем 10 години, като телекомът беше част от най-големите триумфи на тима на национално и европейско равнище. Партньорството с „ А1 Академик ” е и част от политиката на телекома да предизвиква развиването на младите български спортисти. Проектът ще даде опция на гениите от школата на клуба да доусъвършенстват своите умения и да бъдат в основата на бъдещите триумфи на българския баскетбол. Спонсорството се подрежда до към този момент наложилите се юношески начинания „ Научи се да караш ски ” и „ А1 Атлетика за младежи ”, които компанията осъществя с националните федерации по ски и лека атлетика.

А1 е един от най-значимите спонсори на българския спорт. Компанията е общоприет спонсор на Българската федерация по ски (БФСки), главен сътрудник на всички кръгове от Световната купа по ски и сноуборд в България, формален телеком на Българска федерация лека атлетика (БФЛА) и формален спонсор на футболния тим ЦСКА София.



Като част от своята тактика за развиване на спорта А1 сътвори 4 лични спортни канали MAX Sport. Тяхната цел е да предложат голямо многообразие от качествено спортно наличие на почитателите, да наблюдават онлайн най-интересните събития и шампионати, и да демонстрират триумфите на най-хубавите български спортисти. В ефира на MAX Sport попадат едни от най-гледаните от почитателите артикули: УЕФА Шампионска лига, испанския футболен шампионат Ла Лига, италианската Серия А, тенис шампионатите от сериите ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP250, надпреварите от MotoGP и NASCAR, борбите от UFC, мачовете на българските национали от волейболната Лига на нациите, дуелите от NHL, стартовете от Диамантената лига и още доста други. Каналите MAX Sport отделят особено внимание и на баскетбола с излъчването на най-интересните дуели от най-силните клубни шампионати на Стария континент – Евролига и Еврокупа.

Партньорска обява!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР