А1 предлага специален пакет за представителите на малкия и среден

...
А1 предлага специален пакет за представителите на малкия и среден
Коментари Харесай

А1 предлага специална оферта за представителите на малкия и среден бизнес, която да им позволи да работят от дома

А1 предлага специфичен пакет за представителите на дребния и междинен бизнес, на които им се постанова да работят от вкъщи по време на епидемията, с цел да им помогне да продължат активността си по време на изключителното състояние в страната.
Предложенията включват разнообразни комбинации от преносим компютър или таблет, Netbox за интернет съгласуваност и Office 365. Достъпът до интернет, включен в пакета, е безграничен, без значение в коя точка на България се намира клиентът. Пакетната услуга е изключително подобаваща за работещите в обитаеми места с ADSL, LAN или без различна съгласуваност.
Офертата включва 50 GB данни на оптималната скорост, като през първия месец клиентите получават в допълнение още 25 GB гратис. Инсталацията не изисква посещаване от IT експерт или механик, което разрешава на хората да се оборудват сами, спазвайки рекомендациите за прецизна обществена изолираност.

Представителите на дребните и междинни компании могат да избират от лист с гратис предоставяни от А1 устройства от водещи производители като Acer, Asus, Dell, Prestigio и Toshiba. В допълнение, те могат да се възползват и от Office 365, с който документите им се съхраняват в облачна среда. При работа с Office 365 от А1 клиентите получават достъп до включените в него софтуерни артикули, които могат да употребяват на до 5 компютъра, както и 1 ТВ пространство за предпазване на файлове.
Освен специфични предложения като актуалната, А1 организира и акция за цифрова взаимност, която включва редица ограничения в поддръжка на клиентите в спешната обстановка: достъп до безвъзмездни ТВ канали, бонус от 10 000 МВ мобилен интернет, безвъзмезден трафик към платформата Уча.се, 1000 MB мобилен интернет в Европейски Съюз и 50 безвъзмездни минути за диалози отвън Европейски Съюз за клиентите в роуминг и гратис решение eyeson за видео конференции за работещите от вкъщи. А1 разгласи също, че ще подарява по 1 лев за всяка сметка, платена онлайн през мобилното приложение Моят А1и портала Моят А1 на уеб страницата на компанията, към дарителската сметка на Министерство на здравеопазването за превъзмогване на епидемията от ковид.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР