А1 получи поредно признание за своя иновативен подход и приноса

...
А1 получи поредно признание за своя иновативен подход и приноса
Коментари Харесай

А1 спечели четири отличия на b2b Media Awards

А1 получи следващо самопризнание за своя новаторски метод и приноса си към обществото по време на влиятелните b2b Media Awards. Компанията победи в категориите „ Инвеститор с визия” и „ Иновация в маркетинга и ПР сферата”, и се подреди на второ място в „ Технологична иновация на годината” и „ Бизнес план на годината”.

„ Изключително горда съм, че напъните, които поставяме, не остават незабелязани. Последните резултати от изследването на „ Еделман Тръст Барометър” 2018 година демонстрират, че 72% от хората имат вяра на фирмите, в които работят, а технологиите остават секторът с най-голямо доверие (75%).

Това е двойно самопризнание, само че и огромна отговорност за компании като нашата и ние се стараем да оправдаем упованията всеки ден. Като софтуерна компания, осъзнаваме ролята си за повишение доверието на обществото към технологиите и работим непрестанно за това да ги създадем налични, комфортни и потребни.”, показа по време на церемонията Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни комуникации” в А1.

Първото място в категорията „ Инвеститор с визия” бе присъдено на А1 за цялостния развой по ребрандинга на компанията през предходната година. Промяната беше обвързвана освен с въвеждането на нова образна еднаквост, а и с нов метод в обслужването на клиентите, с предлагането на нови, новаторски услуги и стартирането на нови обществено виновни планове.

Доказателство за достиженията на компанията е и поддържането на постоянен растеж във финансовите индикатори към този момент трета година.

Потвърждение за сполучливото ребрандиране е и първото място в категория „ Иновация в маркетинга и ПР сферата” за специфичния метод в информационно отношение.

Новият бранд беше показан с огромна рекламна акция, серия от обичайни и нетрадиционни материали в медиите, изявления в обществените мрежи, специфични събития и редица начинания, посредством които компанията съумя да доближи до всички целеви групи и да наложи новия бранд А1. За къс интервал от време новото име стана разпознаваемо за всеки в България.

Корпоративният ребрандинг на А1 заслужи и второ място в категорията „ Бизнес план на годината”, като с главен принос за това самопризнание са новите артикули и услуги, които станаха част от портфолиото на компанията.

Само в границите на година А1 показа лична марка смарт телефон A1 Smart N9, добави MAX Sport 3 и MAX Sport 4 към към този момент съществуващите си спортни канали, създаде лична музикална платформа А1 Xplore Music, започва финансовите услуги A1 Wallet и А1 Кредитна карта, навлезе в електронните спортове с A1 Gaming League и продължи да работи за дигитализацията на българския бизнес с развиването на своите цифрови услуги.

Още едно доказателство за напъните на А1, ориентирани към цифровизация на бизнеса у нас, е и второто място в категорията „ Технологична иновация на годината” за услугата A1 Security Cloud.

Нейното потребление подсигурява сходство на българските компании с условията на GDPR и предлага изцяло решение за осведомителна сигурност, предопределено за бизнес клиенти от всички сегменти. С A1 Security Cloud бизнесът в България може да разчита на високотехнологично решение, предоставено на правилото „ програмен продукт като услуга” с месечни заплащания без нужда от забележителна инвестиция в инфраструктура и софтуерни лицензи.

Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни комуникации” и Биляна Дражева, управител „ Вътрешни комуникации” в А1, с премиите, които компания получи на b2b Media Awards

Признание за А1
С оценките от състезанието на b2b Media, броят на премиите, които А1 получи за своята сполучлива промяна, към този момент надвишава 30. Александър Димитров, ръководител на управителния съвет и основен изпълнителен шеф на А1, бе определен за „ Мениджър на годината 2018” в най-престижния конкурс за мениджърски достижения в България.

Впоследствие той бе почетен и с наградата „ Мистър Икономика 2018” в състезанието „ Мистър и Мисис Икономика”. А1 бе оповестена за №1 в бранша на телекомуникациите от класацията Superbrands, а услугите А1 Wallet и A1 Smart Home победиха в своите категории в конкуренцията „ Продукт на годината”.

iiistrong strongzzz 2 iiistrong strongzzz Media Awards
Петото издание на състезанието b2b Media Awards отличи най-хубавите бизнесмени, най-иновативните компании, най-креативните пространства, както и обществено - виновни акции, употребяващи новаторско мислене за реализиране на значими резултати. Журито даде своята оценка по критерии като стабилно и новаторско държание, автентичност на концепциите, успеваемост от реализацията, нововъведение по повод и на продуктите, и на услугите, а също и иновативност в метода, по който са били комуникирани.

Тази година оценките в над 20 категории си поделиха компании с новаторски, изобретателни и социално-отговорни планове от разнообразни браншове у нас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР