А1 получи четири отличия по време на годишните наградите PR

...
А1 получи четири отличия по време на годишните наградите PR
Коментари Харесай

А1 спечели 4 отличия по време на PR Приз 2018

А1 получи четири оценки по време на годишните премиите PR приз, които се провеждат от Българското сдружение за връзки с обществеността. Компанията завоюва две първи, една втора и една трета премия за информационните акции, които осъществя под марката Мтел през 2017г.

А1 бе отличена с първо място за акцията в поддръжка на българския спорт „ Хайде да гледаме финала на ATP Finals с Григор Димитров”. Телекомът даде безплатно правата за лъчение на шампионския мач на Григор Димитров от финалите на ATP в Лондон на национални малките екрани в България. Мачът, с който най-хубавият ни тенисист стигна до рекордната трета позиция в ранглистата, беше гледан от над 1 милион фенове. Решението на А1 получи над 250 изявления в медиите, в във Фейсбук акцията генерира 900 000 reach, 21 440 реакции, 1 558 споделяния и 1 714 коментара.

Спортните канали на A1 получиха още едно самопризнание – техният старт бе отличен с трета премия в категорията „ Комуникационен план на медия”. За първите три месеца от своето начало каналите реализираха отразяване от над 1 000 изявления в медиите и 3 100 000 reach във Фейсбук.

Телекомът получи първа премия и в категория „ Кризисни комуникации” с акцията „ Мтел, за какво не мога да виждам „ Сам вкъщи” на Коледа?” за сполучливото комуникиране на повреда, породена от пожар в трафопост. В дните преди Коледа А1 съумя до доближи до всички наранени клиенти и получи положителна противоположна връзка поради бързата реакция и транспарантния метод в общуването с тях.

Журналистическият конкурс Mtel Media Masters още веднъж получи отличие от PR приз. Изданието през 2017-а – „ Чия е петата власт” – получи втора премия в категорията „ особено събитие” за церемонията по награждаването на най-хубавите журналистически материали. Събитието, на което участваха 250 посетители, бе отразено от над 50 медии.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР