А1 организира първите финали в България по състезателен гейминг на

...
А1 организира първите финали в България по състезателен гейминг на
Коментари Харесай

А1 организира първия 5G финал по Counter-Strike:GO по време на Aniventure Comic Con 2019

А1 провежда първите финали в България по спортен гейминг на 5G мрежа. На 14 и 15 септември компанията пусна 5G мрежа за ревюто Aniventure Comic Con 2019, което се организира в Inter Expo Center. Тя беше употребена за провеждането на първия 5G край по Counter-Strike:GO, част от личната гейминг лига на компанията – A1 Gaming League. 5G беше налична за потребителите на ревюто благодарение на 5G смарт телефони, обезпечени от А1. По време на A1 Gaming League се организираха и демонстративни мачове на 5G сред спечелилите по Clash Royale и Brawl Stars от лигата и влогъра Слави Панайотов.

През 2018 година A1 разгласи развиването на електронните спортове за собствен приоритет за България и започва собствен гейминг шампионат – A1 Gaming League. Той включва онлайн шампионати през уикендите, офлайн шампионати през цялата година и огромен край по време на Aniventure Comic Con, което на процедура трансформира надпреварата в първата спортна гейминг лига в България. Този уикенд първите Гранд финали на тимовете и самостоятелните състезатели изправиха един против различен най-хубавите играчи по CS:GO, League of Legends, FIFA, Clash Royale и Hearthstone.

Електронните спортове притеглят от ден на ден почитатели, а геймингът има характерни условия за мрежовата съгласуваност. Поради тази причина опцията за висока скорост на предаване на данни и ниско времезакъснение, което се предлага от 5G, е извънредно уместно за гейминга и електронните спортове.

 А1 провежда първия 5G край по Counter-Strike:GO по време на Aniventure Comic Con 2019
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР