А1 обяви смартфоните, които са включени в станалата вече традиционна

...
А1 обяви смартфоните, които са включени в станалата вече традиционна
Коментари Харесай

A1 предлага смартфони Samsung, Huawei, Honor и Nokia в коледната си кампания

А1 разгласи смарт телефоните, които са включени в станалата към този момент обичайната акция в сезона на зимните празници. Устройствата включват както едни от най-луксозните модели в каталога на телекома от 2019, по този начин и смарт телефони, основани с мисъл за фамилния бюджет. Моделите са Huawei P30 Pro, Huawei P30, Huawei P30 lite, Samsung S10+, Samsung S10, Nokia 6.2, както и Honor 20 Pro, който се предлага в комплект със смарт гривната Honor Band 5.

Смартфоните от серията P30 на Huawei се отличават с грациозен и изчистен дизайн, както и с прецизни камери. Камерите на моделите P30 Pro и P30 са създадени взаимно с Leica, което е сериозна поръчка за качество. И трите модела разполагат с внушителните 128 GB вградена памет, както и със датчик за пръстови отпечатъци, вграден в екрана при P30 Pro и P30 и ситуиран на гърба при P30 Lite. Устройствата са позиционирани в разнообразни ценови класове. Huawei P30 Pro стартира от 48,99 лв. на месец, Huawei P30 – oт 33,99 лв. на месец, а Huawei P30 Lite – от 14,50 лв. на месец с проект A1 One Unlimited 5XL.

Две устройства от топ серията S на Samsung попадат в коледната акция на А1. Моделите Galaxy S10+ и Galaxy S10 са измежду последните първокласни издания на Samsung, които дефинираха лицето на компанията за 2019 година. Говорейки за тях, не може да не се спомене мощния 8-ядрен процесор Exynos 9820, който разрешава на тези устройства да се оправят без проблем даже с най-тежките приложения, в това число и видеоигри. Цените за Samsung Galaxy S10+ на погашение стартират от 51,99 лв. на месец, а за Samsung Galaxy S10 – от 43,99 лв. на месец с проект A1 One Unlimited 5XL.

От А1 може да бъде закупен и комплектът Honor 20 Pro + Honor Band 5. Комплектът от Honor притегля вниманието по две съществени аргументи. Смартфонът Honor 20 Pro е въоръжен с четворна камера с макро датчик, високо оценена в голям брой професионални ревюта. Honor Band 5 пък е най-новият модел фитнес гривна на марката. Тя може да се похвали със забележителна устойчивост на батерията до 2 седмици и AMOLED екран. Цената на смарт телефона и смарт гривната стартира от 35,99 лв. на месец с проект A1 One Unlimited 5XL.

В бюджетния клас устройства се откроява Nokia 6.2, на цени започващи от 9,99 лв. на месец. По-ниската цена не значи, че Nokia са създали взаимни отстъпки с качеството. Моделът разполага с 6,3-инчов Full HD+ екран с PureDisplay, като поддържа и конвертиране във формат HDR в действително време.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР