А1 обяви нова инициатива за еднократен бонус от 10 000

...
А1 обяви нова инициатива за еднократен бонус от 10 000
Коментари Харесай

А1 стимулира плащането на сметки през Моят А1 с бонус от 10 000 MВ мобилен интернет на максимална скорост

А1 разгласи нова самодейност за еднократен бонус от 10 000 МВ мобилен интернет на оптималната скорост, единствено седмица откакто подари по 10 000 МВ интернет през Моят А1 на всички свои частни клиенти на мобилна услуга в първите дни от изключителното състояние в страната.

За да получат новия еднократен
бонус, клиентите би трябвало единствено да създадат заплащане на месечната си сметка през мобилното приложение Моят А1 или портала Моят А1 на уеб страницата А1.bg до 31 май 2020 година.

Въпреки че по-голямата част от магазините на А1 не престават да работят, от компанията редовно молят към потребление на цифровите канали за самообслужване, които са по-безопасна и лесна опция предвид на пандемичната обстановка.

Мобилното приложение Моят А1, през което клиентите освен могат да получат
бонус МВ, а и да ръководят елементарно услугите си, е гратис и е налично за устройства с Аndroid и iOS.

За да заплати през приложението, потребителят би трябвало да го конфигурира на своя смарт телефон и да записва своите услуги в него.
Приложението предлага и опция за опазване на данните на банковата карта, както и за активиране на автоматизирано заплащане всеки месец.



Другата опция за клиентите да получат
бонус от 10 000 МВ е да платят месечната си сметка през портала Моят А1 на А1.bg. Подобно на мобилното приложение, в него потребителите би трябвало да създадат регистрация на своята услуга, с цел да се възползват от вариантите за заплащане онлайн.

Бонусът е еднократен и важи в границите на 30 дни от датата на активация. Клиентът може да подари своите 10 000 MВ и на различен номер, като всеки номер може да се възползва от
бонуса до 10 пъти.

Новият
бонус от А1 е част от акцията за цифрова взаимност, която предизвиква хората да останат по домовете си, като се възползват от цифровите канали за обслужване на компанията предвид на усложнената епидемиологична конюнктура.

Малко след началото на изключителното състояние в България А1 първа отключи спомагателни безвъзмездни ТВ канали, даде еднократен
бонус за всички частни клиенти на мобилна услуга в размер на 10 000 МВ на оптималната скорост, по 1000 МВ за клиенти в роуминг в Европейски Съюз и по 50 безвъзмездни минути за всички, които се намират в други страни.

Дигиталната взаимност на компанията включва освен подаяние на телеком услуги, само че и директна финансова помощ за справяне с COVID-19.

А1 подари 220 000 лева на „ Александровска “ болница за закупуване на респиратори. В момента в ход са още две огромни дарителски акции, които подкрепят Министерството на здравеопазването. За всяко заплащане през Моят А1 компанията превежда по 1 лев на специфичната сметка на Министерство на здравеопазването, а за всяко заплащане през A1 Wallet – сума, равна на 1% от трансакцията.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР