A1 избра за партньор при продажбите на рекламно време на

...
A1 избра за партньор при продажбите на рекламно време на
Коментари Харесай

Нова Броудкастинг Груп поема рекламните продажби на MAX Sport 1, MAX Sport 2 и EDGEsport

A1 избра за сътрудник при продажбите на рекламно време на спортните канали MAX Sport 1, MAX Sport 2 и EDGEsport на българския пазар една от водещите медийни и софтуерни компания в България - Нова Броудкастинг Груп.

От август 2018 година рекламните продажби на трите телевизионни канала стават част от портфолиото на Нова Броудкастинг Груп, с което рекламодателите ще получат по-лесен достъп до рекламно време в спортните канали.

„ С поемането на рекламните продажби на спортните канали от портфолиото на А1, Нова Броудкастинг Груп ще даде на рекламодателите достъп до още по-разнообразно спортно наличие и по-широка публика. Новото стратегическо съдействие е доказателство за експертизата на Нова Броудкастинг Груп да основава и ръководи атрактивни за рекламодателите продукти”, разяснява Велимира Петрова, шеф Продажби в Нова Броудкастинг Груп.

„ Радваме се, че толкоз бързо успяхме да се нареждаме устойчиво на пазара на спортно телевизионно наличие. Тенис, футбол, смесени бойни изкуства, волейбол, баскетбол, лека атлетика, моторни спортове – предлагаме хиляди часове неподправена спортна страст онлайн и упоритостта ни е да продължим да се развиваме. Доказателство за това са УЕФА Шампионска лига и италианската Серия А, които от този сезон също стават част от нашата стратегия. За резултатите ни приказва и ползата на рекламодателите и сме щастливи, че в лицето на Нова Броудкастинг Груп имаме сътрудник, на който можем да разчитаме”, показа Петя Стоянова, шеф „ Маркетинг комуникации” в A1.

MAX Sport 1, MAX Sport 2 и EDGEsport оферират на почитателите богато наличие от футбол, тенис, волейбол, баскетбол, бойни, моторни, рискови спортове, лека атлетика, хокей, голф и други. А1 непрекъснато се стреми да уголемява своето спортното наличие, като от този сезон спортните канали на телекома ще излъчват извънредно всички мачове от УЕФА Шампионска лига, които ще се играят по стратегия във вторник, в това число и финала на най-популярния клубен футболен шампионат в света. В ефира на MAX Sport влиза и едно от непознатите шампионати с най-вече почитатели у нас – италианската Серия А, която започва в края на август. Футболното портфолио на каналите MAX Sport се добавя от холандката Ередивизи и китайската Суперлига.

Водещ акцент в програмата на MAX Sport 1 и MAX Sport 2 е излъчването на едни от най-престижните тенис съревнования от календара на ATP. От 2018 година спортните канали на А1 излъчват онлайн и представянето на българския мъжки народен тим по волейбол в най-силния комерсиален шампионат в света – Волейболната лига на нациите. MAX Sport 2 излъчва извънредно и борбите от най-големия шампионат за бойни спортове в света – UFC. В богата стратегия на MAX Sport попадат още баскетбола с клубните съревнования Евролигата и Еврокупата, Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада, стартовете от Световния шампионат по мотоциклетизъм, конкуренциите от НАСКАР, Диамантената лига по лека атлетика и още редица спортове.

Нова Броудкастинг Груп бележи ново стратегическо съдействие с оповестяването на партньорството с A1 за спортните канали от портфолиото на компанията и ще дава отговор за рекламните продажби на 7 интернационалните групи и 21 канала, 7 от които спортни - Diema Sport 1, Diema Sport 2, NOVA Sport, Trace Sport Stars, MAX Sport 1, MAX Sport 2 и EDGEsport.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР