А1 Gaming League отваря врати за финалите на сезон 2

...
А1 Gaming League отваря врати за финалите на сезон 2
Коментари Харесай

Най-голямото гейминг събитие на лятото ще се проведе в НДК

А1 Gaming League отваря порти за финалите на сезон 2 на 20 юли

Само 4 месеца след края на първите финали на новосъздадената A1 Gaming League най-добре представилите се тимове и играчи са в трескава подготовка за вторите финали от серията. Близо 3000 гости видяха онлайн борбите и първенците от сезон 1 в зала 3 на НДК, като всеки клиент имаше опция да се включи в серия от любителски шампионати в спонсорските зони.



На 20 юли 2019 година (събота) зала 3 на НДК още веднъж ще бъде хазаин на същинско шоу за феновете на електронните спортове - финалите на A1 Gaming League сезон 2. 15 000 лв. ще бъдат разпределени сред финалистите в петте дисциплини: FIFA19, CS:GO, League of Legends, Hearthstone и Clash Royale, а срещите на сцената още веднъж дават обещание да са наелектризиращи.

С най-голямо неспокойствие се чака дербито по FIFA19 сред първенеца от сезон 1 Сезер „ Fist_Sanchez " Сабриев и Иван „ night_watch " Чуров, което е заложено в програмата от 13:30 часа.

По време на другите финали един против различен ще се изправят Felzak против sham3less (Hearthstone), Rosen 3:!6 против Ivan (Clash Royale) и Random 5 против 1-2 puti (League of Legends). Финалистите на Counter-Strike:GO ще бъдат избрани тази събота и неделя в плейофи, които ще се предават онлайн в каналите на A1 Gaming League (Twitch.tv/a1gamingleague).

Освен да следят шампионските борби, посетителите ще могат да завоюват голям брой награди от томболи и игри онлайн. Fortnite, CS:GO и FIFA19 провокации ще чакат всички през целия ден във free to play зоната на A1. На щанда на Huawei пък ще мерят сили най-хубавите играчи на Brawl Stars у нас за страхотни награди. League of Legends почитателите ще могат да вземат участие в 1vs1 шампионат в зоната на OMEN by HP, а от Foodpanda са подготвили доста виртуални занимания.

Билетите са на промоционална цена от 5 лв. в билетен център НДК, мрежата на Eventim.bg и бензиностанции OMV. На място входът ще бъде 10 лв.. Повече информация ще намерите на формалния уебсайт на лигата: www.A1Gaming.bg

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР