А1 е най-предпочитаната компания сред българските потребители в категория Телекомуникации

...
А1 е най-предпочитаната компания сред българските потребители в категория Телекомуникации
Коментари Харесай

А1 е „Любима марка“ на българите в сферата на „Телекомуникации и интернет“

А1 е най-предпочитаната компания измежду българските консуматори в категория „ Телекомуникации и интернет “. Това демонстрира онлайн гласуването в анкетата „ Любима марка на българския консуматор “. Класацията се образува въз основата на гласове, подадени от гости на уеб страницата mylovemarks.eu в три обособени кръга.

Над 42 000 души са подкрепили желаните от тях марки в потребителската ранглиста за 2020 година, като в първия стадий гласоподавателите бяха над 7 000, във втори – над 20 000, а в трети стадий - съвсем 15 000. Финалното класиране слага А1 преди всичко. За телекома са дали своят вот общо 4 872 души или 35 на 100 от всички, присъединили се в третия заключителен стадий на гласуването.
Силната година на А1 намира отражение и в класацията „ Компания на годината “, в която телекомът завоюва първо място в категорията „ Телекомуникации “ с цялостното си развиване в бизнес проект и приносът за цифровизация на бизнеса и обществото. Сред критериите, оценени високо от журито, бяха непрекъснатото възстановяване на мобилната и на закрепената мрежа, навлизането на нови пазари като финтех и ICT услуги за бизнеса, основаването на още един състезателен канал и лансирането на новата интерактивна телевизия A1 Xplore TV. На церемонията „ Компания на годината “, която се състоя на 13 юли, А1 получи първа премия и в раздел „ Иновации “ също за интуитивните и интерактивни функционалности, предоставяни от A1 Xplore TV.

Миглена Узунова-Цекова, старши шеф „ Човешки запаси “ и член на Лидерския екип на А1 България, бе удостоена с второ място в оспорваната конкуренция в категория „ HR на годината “ на състезанието. Работодателската марка на телекома беше отличена с приз и в раздел „ Employer Branding “ за цялостната политика на компанията за основаване на благотворна и мотивираща среда за работа на над 3 600 чиновници в цялата страна. Конкурсът „ Компания на годината “ се организира в интервала май - юли 2020 година, а всяка кандидатура беше прегледана и оценена по авансово оповестени критерии от интернационално жури.

Тези награди допълват към този момент богатата витрина на А1 за 2020 година. По-рано тази година телекомът получи първа премия от състезанието на b2b Media за акцията си за цифрова взаимност в разгара на пандемията от COVID-19. В интернационалния конкурс за нововъведения „ Продукт на годината “ А1 победи в категория „ Интерактивна телевизия “ с платформата А1 Xplore TV, а А1 Wallet стана притежател на наградата в раздел „ Дигитални портфейли “ след проучване измежду 2 000 консуматори в България, извършено от Nielsen International.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР