A1 e най-новият играч на пазара на потребителските кредити в

...
A1 e най-новият играч на пазара на потребителските кредити в
Коментари Харесай

A1 започва предлагането на бързи кредити, изцяло онлайн за сума до 3000 лв. и с одобрение за 15 минути

A1 e най-новият състезател на пазара на потребителските заеми в България, откакто публично започва услугата A1 Бърз заем. Тя е част от тактиката на А1 да се развива във финтех бранша, като на пазара към този момент са познати услугите А1 Кредитна карта и цифровият портфейл А1 Wallet. Процедурата по издаване на А1 Бърз заем се случва напълно онлайн, а утвърждението лишава не повече от 15 минути. Кредитът е наличен за всички, без значение дали са клиенти на услуга от А1 или не.

Първата стъпка в процеса е попълването на къса регистрационна форма за кандидатстване. Тя съдържа къса информация за клиента – име, фамилия, телефонен номер и е-поща. Вторият стадий е попълване на по-обстойна анкета, обвързвана с приходите, както и за даване на IBAN, на който да бъдат преведени парите след утвърждение.

Процесът на утвърждение също е напълно цифров - след обзор на заявката клиентът получава отговор в границите на 15 минути. При позитивен отговор на предоставения имейл се получава известие с документите за автограф, а на телефона – специфичен код, чието въвеждане се смята за фактическо сключване на тези документи. С това процесът по подписване на контракт завършва, а мечтаната сума се превежда по посочения IBAN в границите на 24 работни часа. Потребителите могат да посочат IBAN на всяка финансова институция, в това число да употребяват и този от приложението A1 Wallet.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР