А1 дава безплатен еднократен бoнус от 10 000 МВ мобилен

...
А1 дава безплатен еднократен бoнус от 10 000 МВ мобилен
Коментари Харесай

А1 подарява 10 000 МВ мобилен интернет на своите клиенти на мобилни услуги

А1 дава безвъзмезден еднократен бoнус от 10 000 МВ мобилен интернет, който клиентите на мобилни yслуги могат да задействат от през днешния ден (18 март) в мобилното приложение Моят А1, или в портала Моят А1 на A1.bg. Предложението е част от акцията на компанията за цифрова взаимност с клиентите по време на невижданата нужда от обществена изолираност за понижаване на риска от разпространяване на COVID-19. Мобилният интернет ще бъде разполагаем за частните клиенти с абонаментен проект и предплатени карти, които употребяват мобилни yслуги от компанията.

Симеон Донев, старши шеф „ Маркетинг “ в А1 България, разяснява:

„ Достъпът до интернет от дълго време към този момент се е трансформирал в жизненоважна нужда за множеството хора през днешния ден. Технологична компания като А1 може да направи тъкмо това – да помогне на клиентите да останат във връзка със своите източници на информация, другарство и развлечение в интервала на наложителна обществена изолираност. Благодарение на добре развитите ни цифрови канали за самообслужване можем да предоставим онлайн всички наши yслуги, без значение от изключителната обстановка, в която се намираме. “

Бонусът от 10 000 МВ може да се употребява в границите на 30 дни след активацията му, която може да се направи през днешния ден посредством приложението Моят А1 или от портала Моят А1 на уеб страницата на компанията. С Моят А1 клиентите могат да ръководят онлайн своите yслуги, без да поемат опасности с излизане на открито и посещаване на магазин.

Сметките могат да бъдат платени елементарно и комфортно през приложението Моят А1, както и онлайн на А1.bg. Освен че отстрани риска от предаване на заболявания по въздушно-капков път, сходно решение би икономисало и доста време в дълготраен проект. С него те могат да наблюдават настоящото си ползване, да прибавят спомагателни пакети, да ревизират фактурите си, да заплащат сметките си и даже да получават лични предложения.

Клиентите, които имат потребност от консултация с представител на А1, могат да се свържат и с видео позвъняване, което отстранява потребността от физическо посещаване в магазин. От 10:00 до 19:00 часа, всеки работен ден, експерти на А1 са на линия, с цел да спомагат. При потребност от подпомагане с механически проблем, от А1 предлагат потреблението на yслугата А1 Видео асистент.

А1, част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови yслуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени yслуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни yслуги, лична плaтформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 година A1 България регистрира доходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни yслуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР