A1 даде начало на своя трети собствен спортен канал, който

...
A1 даде начало на своя трети собствен спортен канал, който
Коментари Харесай

А1 вбеси хиляди потребители с пускането на новия спортен канал!

A1 даде начало на своя трети личен състезателен канал, който започва лъчение на 23 октомври. По MAX Sport 3 почитателите ще имат опция да гледат най-интересното от УЕФА Шампионска лига и италианската Серия А, както и определени тенис шампионати, голф, плажен футбол, моторните шампионати Speedway и Supercars и още доста други, похвалиха се от компанията.

MAX Sport 3 става част от телевизионния пакет MAX Sport Plus, който досега включваше MAX Sport 1, MAX Sport 2 и EDGEsport. Цената на пакета остава непроменена – 3,99 лв. на месец с 2-годишен абонамент, прецизираха още от А1.

Още в първия ден от своето битие обаче стана огромен гаф с излъчването на MAX Sport. Каналът предаваше директно двата най-интересни дуела от нощес в Шампионската лига АЕК - Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед - Ювентус, само че по-голямата част от клиентите на А1 не съумяха да ги гледат.

Проблемът бе, че всеки един клиент на спортния пакет трябваше да прави спомагателна поръчка за активиране на МАХ Sport 3 или в офис на А1, или посредством собствен личен акаунт в уеб страницата на компанията.

След хиляди гневни сигнали и телефонни позвънявания в последна сметка късният мач сред Ман Юн и Ювентус бе пуснат и по MAX Sport 1, с цел да може да бъде следен от всички клиенти на услугата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР