А1 България разшири покритието на своята оптична мрежа в още

...
А1 България разшири покритието на своята оптична мрежа в още
Коментари Харесай

A1 разшири оптичното си покритие към Ямбол


А1 България разшири покритието на своята оптична мрежа в още един град – Ямбол. Първоначално двете услуги - интерактивна телевизия и свръхбърз оптичен интернет, ще са налични за към една четвърт от семействата в Ямбол. Плановете на оператора са в околните месеци тези услуги да станат налични в целия град.

„ Клиентите могат да ревизират когато и да е на уеб страницата на А1 дали техният адрес е в региона на покритието. При поръчка на услуга от онлайн магазина на А1, те ще получат 100% отстъпка от една месечна такса”, изясняват от телекома.

Интерактивната телевизия предлага функционалността „ ТВ Архив”, посредством която клиентите получават достъп до излъчено наличие до 7 дни обратно според от съответния канал. Максималният ТВ пакет включва над 210, 63 от които са с HD резолюция. Плановете за телевизия оферират и достъп до противоречивите канали MAX Sport, в които от този сезон операторът излъчва футболни мачове от УЕФА Шампионска лига, испанската La Liga и италианската Серия А.

 Ямбол. Снимка Областна администрция Ямобол. Автор на фотографията: Мариана Добрева

Ямбол. Снимка Областна администрция Ямобол. Автор на фотографията: Мариана Добрева

Същевременно оптичната мрежа поддържа до 1000 Mbps скорост и към клиента, и в противоположна посока, настояват от А1.

При избор на двоен пакет за интернет и телевизия клиентите получават гратис HD съоръжение и Wi-Fi рутер, инсталацията също е безвъзмездна. Цените за двойните пакети варират от 16,99 лв. на месец с двугодишен абонамент, като за тази такса потребителите получават 60 канала (4 са HD) и 25 Mbps интернет (скорост към клиента), само че без спортни канали. Максималният пакет А1 Premium предлага 210 канала (63 HD), 200 Mbps интернет, трите спортни канала на А1, както и още няколко кино и спортни канала – HBO& Cinemax, Diema Xtra, MAX HD, Play HD, Max SD и Europe SD. Таксата за този пакет е 49,88 лева./месец.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР