A1 България и Acronis обявиха партньорството си за старта на

...
A1 България и Acronis обявиха партньорството си за старта на
Коментари Харесай

Acronis си партнира с A1 България за пускането на своя облачен дейта център в София

A1 България и Acronis оповестиха партньорството си за старта на Acronis Cloud Data Center в София. Глобалният водач в киберзащитата Acronis избра центъра за данни на А1 за колокиране на най-новия от своите 111 облачни дейта центрове по света.

Платформата Acronis Cloud Infrastructure дава достъп на доставчиците на услуги до цялостен набор от решения за бекъп и киберзащита. Благодарение на това бизнес клиентите на А1 ще могат да се възползват от услугата A1 Cyber Backup – интелигентно решение, което интегрира бекъп на данни, устройства и приложения, бързото им възобновяване при положение на случай, AI основана отбрана от криптовируси и рисков програмен продукт, и принадлежности за отдалечено ръководство в едно.
Acronis избра А1 Data Center за локация на своя заоблачен дейта център за района на Източна Европа заради отличната му геолокация и репутацията на A1 България като приближен сътрудник и водещ снабдител на телекомуникационни и ICT услуги в страната
A1 Data Center обезпечава надеждно и несъмнено колокиране на ИТ инфраструктура и услуги по отдалечена поддръжка. Сървърните пространства са особено проектирани за предпазване на ИТ и телекомуникационно съоръжение, и обезпечават прецизна климатизация, високо равнище на отбрана от физически повреди и естествени бедствия 24/7/365, с помощта на внедрената система за ръководство и мониторинг.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР