А1 България е на първо място сред 50-те най-добри работодатели

...
А1 България е на първо място сред 50-те най-добри работодатели
Коментари Харесай

А1 води в класацията за най-добър работодател Career Show Index 2020

А1 България е преди всичко измежду 50-те най-хубави работодатели в България съгласно класацията Career Show Index 2020. Индексът отличава резултатите на работодателите на база представянето им в едни от най-престижните бизнeс ранглисти у нас и на получените през последните три години награди и документи.

В класацията Career Show Index 2020 са събрани оценките на спечелилите в Career Show Awards 2019, Работодател на годината на Кариера в България 2018, Top Employer Institute, Наградите на Българската асоциация за ръководство на хора 2019, Forbes Business Awards 2020 и Company of the Year 2018. Цялата ранглиста Career Show Index 2020 е на адрес: https://careershow.bg/index/

“Искаме да поздравим А1 България за сполучливото показване и класирането измежду 50-те най-хубави работодатели в Career Show Index 2020. Добрите практики, тактики и политики, които показва компанията, я подреждат измежду едни от най-силните работодателски марки в България. За нас е чест, че в едни тежки за бизнeса времена продължаваме да оценяваме труда, усърдието и триумфа на фирмите у нас”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

А1 дава необятен достъп до благоприятни условия за учене и развиване, интернационалните стандарти на рaбота в съвременна среда, съгласуваност без граници и достъп до нововъведения, цифрово прекарване и открита връзка. Компанията предлага на своите близо 4000 чиновници доста благоприятни условия за кариерно и професионално израстване, посредством разнородни стратегии за професионално и личностно развиване.

Миглена Узунова-Цекова, старши шеф „ Човешки запаси “ на А1 България, разяснява: „ Приемаме първото място в Career Show Index 2020 като отзив за положителната ни и целенасочена рaбота да сътворяваме удобна среда за професионално развиване. Полагаме доста старания за построяването на мощен и стимулиран А1 екип и се радваме, че те са осезаеми – както за чиновниците, по този начин и за обществеността. Работодателската марка на А1 ни дава опция да привличаме най-хубавите гении във всяка сфера. Тези самопризнания за достиженията ни дотук ни носят наслада, само че и ни ангажират за усилена рaбота в тази посока и за в бъдеще, с цел да продължаваме да затвърждаваме позицията си. “

Телекомът употребява модерни и новаторски способи за рационализиране на самостоятелните пълномощия на всеки от чиновниците и обезпечава богато портфолио от въвеждащи, надграждащи и профилирани образования, огромна част от които са съобразени с цифровия метод на живот и рaбота. Чрез особено създадени стратегии като „ Топ чиновници “ и „ Лидери в продажбите “, компанията отдава самопризнание и възнаграждава най-хубавите достижения. За да подтиква професионалното развиване на екипа, А1 дава също и разнородни благоприятни условия за непрекъснато учене и запознаване с най-новите технологии и трендове за ръководство на бизнeса.

Компанията влага и доста старания в основаването на съвременна работна среда за чиновниците, които употребяват модерни технологии и цифрови благоприятни условия за връзка. Едно от значимите посоки, в които А1 работи, е обезпечаването на комфорта, здрaвето и удовлетвореността на чиновниците посредством разнообразни начинания за баланс сред рaбота и персонален живот, както и еластичност на работното време и място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР