А знаете ли, че зодията ви също има значение, когато

...
А знаете ли, че зодията ви също има значение, когато
Коментари Харесай

Ето как се държат зодиите, след като са изпитали оргазъм

А знаете ли, че зодията ви също има значение, когато стане въпрос за нещата, които ви идват мислено незабавно откакто сте имали полов контакт с някого. Ето по какъв начин другите зодии се държат, когато заниманието завърши:

Овен

Веднага забравяте името на колегата си.
Вече няма за какво да го помните.
Телец

Заспивате със скоростта на светлината.

Близнаци

Приготвяте се да си извършите лека закуска, само че по този начин и не се връщате с нея в леглото, тъй като сте разсеяни от някое от обичаните си излъчвания и сте се отдали на блажено похапване на дивана.

Рак

Отдавате се на блажени обятия цяла нощ, до момента в който в главата си водите разногласието какъв брой тъкмо деца да имате и по какъв начин да ги кръстите.

Лъв

Царствената зодия ще употребява времето след секс, с цел да осмисли всяко деяние по време на акта. Искате да разберете по кое време и по какъв начин сътрудникът ви се е чувствал най-добре, с цел да може с тези мисли да подхраните егото си.

Дева

Като същински перфекционисти, Девите желаят и съвършен секс. Затова и след сексуален акт ще дадете на колегата си лист с нещата, които може да усъвършенства в това отношение.

Везни

Очаквате похвали. Ако не ги получите, стартирате да разпитвате колегата си дали му е харесало, кое, по какъв начин, за какво и така нататък

Скорпион

Оставате с безмълвно чувство за накърнимост и страдание, че сте разрешила на различен човек да се приближи толкоз интимно и физически до вас.

Стрелец

Чудите се по какъв начин ще реагира сътрудникът ви, в случай че излезете и се върнете с нещо за пиянство и чипс в леглото. Ами той обича такива неща.

Козирог

Ще поканите колегата си за взаимен душ. А може и да го накарате да вършиме секс и там.

Водолей

Прекарвате идващите няколко часа на възглавницата в диалози.

Риби

Плачете. От благополучие или незадоволство. Зависи от случилото се по-рано.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР