А вече се чудим как да спасяваме държавния ТЕЦ. Ами

...
А вече се чудим как да спасяваме държавния ТЕЦ. Ами
Коментари Харесай

Какво Се Случва В България! Цените Скачат До Небесата! Тежко Ви И Горко, Ако Сте

А към този момент се чудим по какъв начин да спасяваме държавния Топлоелектрическа централа. Ами с такава политика, в услуга на избрани олигарси, няма по какъв начин да го спасим “, разяснява още Панев.

Финансистът акцентира още нещо доста значимо – сега България на процедура не извършва критериите за Еврозоната, към която по този начин мощно се стреми, поради огромната инфлация, която се следи в границите на година, написа Флагман.

„ Естествено, че това удря по джоба на българите, още повече, че в случай че имате спестявания, вие сте на тотална загуба, защото лихвите по банките са към 0% сега, в това време при 4% и от горната страна инфлация, това значи, че парите на всички нас се обезценяват рекордно за последните 10 година “, споделя Владислав Панев. Той добавя също, че страната явно се кани да компенсира негативната наклонност, като бръкне още по-дълбоко в джоба на данъкоплатците:

„ Говори се за нарастване на здравните вноски, за нарастване на оптималния застрахователен предел, на налози на коли, на недвижими парцели, на какво ли не. Което е обезпокоително. Това значи изземване на пари от хората и от бизнеса и спомагателни държавни разноски като дупката във Варна, с която ние слагаме международен връх “, добавя Панев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР