А този човек простоКиро с всичките си действия е доказал

...
А този човек простоКиро с всичките си действия е доказал
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Спрете публичното забавление с Кирчо! Става опасен!

" А този човек простоКиро с всичките си дейности е потвърдил невъзможността си да бъде управленец. Той е рисков за националната ни сигурност ".

Това съобщи за Епицентър. бг Вежди Рашидов във връзка снощния цирк, който сътвори Кирил Петков, нахлувайки в студиото на БТВ

 

Ето какво сподели Вежди Рашидов:

Безпрецедентен спор видяхме в сряда вечер - станахме очевидци на нахалството на един невменяем човек с уклон към маниакалност и наполеонов синдром за великолепие.

 

На човек, който си разрешава - незнайно с какво право - да приказва от името на българския народ и който си е въобразил, че е приватизирал правото да показва България, което е обидно за българските жители, без значение от тяхната идеология, вяра и генезис.

В този спор мога да поощря държанието на водещата Мария Цънцарова, тя се държа като същински жирналист пред едни политици, заредени с опорни точки, които каканижат като стихотворение.

 

И никой не говореше за стратегии, а думата народ отсъстваше.

 

Тези хора нямат позор и срам за изпуснатата инфлация, за оскъпяването на живота и за студа, който ни чака поради персоналните ползи, безхаберието и бездарието на просто Киро и кликата му.

Поздравявам за достойното държание представителите на ГЕРБ, които напуснаха неравностойния спор.

А този човек простоКиро с всичките си дейности е потвърдил невъзможността си да бъде управленец.

Той е рисков за националната ни сигурност.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР