А това означава наистина голяма карта.Red Dead Redemption 2 ще

...
А това означава наистина голяма карта.Red Dead Redemption 2 ще
Коментари Харесай

Red Dead Redemption 2 ще предложи най-голямата карта, по която Rockstar някога са работили

А това значи в действителност огромна карта.
Red Dead Redemption 2 ще бъде една от най-големите министър председатели на видеоигра тази година. Екзалтацията към уестърн приключението е голяма и всички чакат с неспокойствие да влязат в обувките на Артър Морган.

Тази седмица в YouTube се появи видео от канала на PlayStation Access, в което биват разкрити детайлности за играта, които до момента не са ни били известни. Така да вземем за пример, от него разбираме, че за Red Dead Redemption 2, Rockstar са основали най-голямата карта за своя игра. А когато приказваме за студиото, подарило ни света на Grand Theft Auto 5, може да придобием визия какво ни чака. Студиото към този момент неведнъж съобщи, че в RDD2 ще се сблъскаме с един дишащ и жив свят. Свободата, която ще получите е голяма, дружно с голям брой избори, разнообразни екосистеми и среди – през прерии до градски среди и пустини. Що се отнася до градовете, в тях ще може да се потопите и да поддържате връзка и си взаимодействате с голяма палитра от персонажи. През май, Rockstar потвърдиха, че връзката с NPC-тата няма да е обичайната, а посредством влизане в диалог с тях, може да се включите в банков грабеж, да речем или да разберете нещо значимо за историята. Напускането ви на лагера пък може да докара до напълно друг ход на историята, само че каквото и да се случва, това ще става по един доста натурален, органически метод, и дали следвате компактно главната линия на играта, отдавате се на проучване и на странични задачи, всичко това по натурален метод ще ви кара да почувствате, че става дума за едно обединено прекарване. Свободата обаче ще е в действителност от голяма важност.

„Бандата ще се нуждае от пари, с цел да направи това, а вие ще би трябвало да изпълнявате задачите си, които са в действителност разнородни – да крадете от хората, да спирате влакове, да ловувате, само че също и да препродавате“, изясни по-рано тази година пред френско издание Роб Нелсън, един от президентите на Rockstar. „Има 1001 метода да изкарате пари, даже отвън задачите ви, и то по почтен метод, както и по-малко почитан също, с цел да позволим на играещия да прави това, което желае. Може да убивате хората, с цел да ги ограбите, само че може и да ги сплашите, с което да вземете парите им по по-малко принудителен метод. За нас е доста значимо да оставим избора на играещия. Това не е манихейска система – не е положителното против злото, всичко е нюансирано. Разбира се, че вие играете Артър и той си има своя лична характерност, само че ви се дава опцията до известна степен да оформите държанието му“, споделя Нелсън.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР