А сега накъде? В очакване на резултатите от националното външно

...
А сега накъде? В очакване на резултатите от националното външно
Коментари Харесай

Изпитите минаха – а сега накъде?

А в този момент накъде? В очакване на резултатите от националното външно оценяване след 7 клас този въпрос се прокрадва в мислите на не един или двама седмокласници, а да не приказваме за техните родители.

Изборът на учебно заведение е един от най-важните моменти за сполучливото развиване на всяко дете. Освен дом на познания и творчество, учебното заведение е пространството, в което детето получава своите първи житейски уроци. А какви ще са те и по какъв начин ще му бъдат поднесени зависи от учебното заведение и несъмнено от неговите учители. И колкото по-креативни, забавни, формиращи просвета и блян към познанието са те, толкоз по-добре, тъй като задачата на всяко едно учебно заведение е да основава модерни, образовани и прогресивни персони, от които светът има потребност.

Такава е философията на Частно приблизително учебно заведение (ЧСУ) " Цар Симеон Велики ", което като се изключи че е сертифицирано за " новаторско учебно заведение " от МОН , е " училище-посланик на Европейския парламент за България " , формален член на TED-Ed и си партнира с Telerik . Училището се стреми да развива у възпитаниците си креативност, аналитично мислене, деятелност, както и придобиване на основни обществени и цивилен пълномощия. Обучението се гради на новаторската образователна методология " Проблемно-базирано образование " ( Problem -b ased Learning ), фокусирана върху създаване на на практика познания и насърчаване на самостоятелните качества на ученика. Ключова роля играе и екипът за личностно развиване, който насочва децата към осъществяване на цялостния им капацитет. Новаторският метод в образователния развой се реализира и през цифрови принадлежности като Гугъл класна стая .

През миналата образователна година ЧСУ " Цар Симеон Велики " сътвори новаторско образователно пространство без еквивалент в България , което да въодушевява възпитаници и учители. Чрез интерактивен креативен метод образователната база разкрива безбрежната хубост на науките и загатва за опциите за напредък и академично развиване пред всички любопитковци.

Ето кои са 7-те преимущества да бъдеш възпитаник в ЧСУ " Цар Симеон Велики ":

 Изпитите минаха – а в този момент накъде?
© ЧСУ Цар Симеон Велики

1. ИМАШ НЕВЕРОЯТНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ
Страхотни са! Ще можеш да разчиташ на потвърдени експерти с висше обучение и интернационален опит, с които уроците са доста забавни. Преподавателите в ЧСУ " Цар Симеон Велики " ще открият твоите мощни страни и дружно ще може да култивирате гениите, които имаш.

2. УЧИШ В ИНОВАТИВНА ОБРАЗОВАТЕЛНА СРЕДА
Иновативното образователно пространство на ЧСУ " Цар Симеон Велики " дава положителна, креативна конюнктура, в която цветните класни стаи и учебни коридори са изпълнени с потребни познания за България и света.

3. РАЗПОЛАГАШ С МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА БАЗА И ЧИСТ ВЪЗДУХ
Имаш разполагаем високотехнологични класни стаи и кабинети, закрит плувен басейн, вътрешно и външно футболно и баскетболно игрище, тенис корт и състезателен център. Ще можеш всекидневно да се наслаждаваш на просторни зелени пространства, чист въздух и панорама към Витоша и Стара планина.

 Изпитите минаха – а в този момент накъде?
© ЧСУ Цар Симеон Велики

4. ВДЪХНОВЯВАШ съдебна експертиза С РОДОЛЮБИЕТО
Българската история изобилства от позитивни образци за кураж, блян и невероятни достижения в света на науката, културата и спорта. Ще научиш доста за твоите бележити сънародници. Вярваме, че и ти един ден можеш да бъдеш мотор на напредъка. В двора на учебното заведение ще се вдъхновяваш и с първия паметник на Цар Симеон Велики в София.

5. ИЗБИРАШ КАКВО ДА УЧИШ
От новата образователна година ще можеш да избереш направление и какво тъкмо искаш да учиш. Спрямо това, в което си добър, и сферата, в която искаш да се развиваш, може да избереш сред: интензивно проучване на естествени науки, връзки, програмиране. Предлагаме и профилирано образование по екология и запазване на околната среда.

6. МОЖЕШ ДА КАНДИДАТСТВАШ, НЕЗАВИСИМО НА КОЛКО ГОДИНИ СИ
Част от плана ЧСУ " Цар Симеон Велики " е и детска градина " Росица ", която разполага с филиал в Бояна и Иваняне. Приемът за новата образователна е отворен за възпитаници от предучилищна възраст до 12 клас. От ЧСУ " Цар Симеон Велики " разгласяваме стипендиантска стратегия за гимназисти с високи университетски достижения.

7. ПОМИСЛИХМЕ ЗА СЕМЕЙНИЯ БЮЖЕТ
И ние, бидейки родители, осъзнаваме потребността от финансова непоклатимост. Предлагаме разсрочено заплащане на годишната такса и благоприятни условия за разпредeлението ѝ до 9 месечни вноски. Предоставяме и опция за приемане на цялостна или частична стипендия за деца с отлични достижения от България и чужбина.

- Разгледай учебното заведение
- Виж образователната стратегия
- Записване
- Видео
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР