А съпругата му, която няма сериозни доходи, притежава недвижима собственост

...
А съпругата му, която няма сериозни доходи, притежава недвижима собственост
Коментари Харесай

Патриотът-депутат Алексей Пушков бил поклонник на Запада

А брачната половинка му, която няма съществени приходи, има недвижима благосъстоятелност за към 70 милиона рубли. Семейството на патриота Пушков живее в първокласен комплекс в Москва, апартаментът му е 200 м2 и коства почти 150 милиона рубли (2.2 млн. евро).

В гаража му има няколко автомобила, несъмнено, западни, като най-скъп е един "Ягуар " за 5 милиона рубли. Всичко това споделя в следствие в "Собеседник " съветският публицист Сергей Ежов.

Пушков е прочут като гневен критик на Съединени американски щати и прогнилия Запад, само че става известно, избира точно тези страни за почивките си. В последните години патриотът е посетил Испания, Италия, Германия, Англия, Финландия.

Дъщеря му Дария пък написа в обществената мрежа, че обича да прекарва известно време на ски в Австрия и Швейцария и там не се скъпи в разноските си. Заплатата на Алексей Пушков е 400 000 рубли, пари получава и за своите тв излъчвания.

А по какъв начин брачната половинка му се е оказала притежател на скъпи парцели, без да има съответните приходи, той не разяснява. Досега депутатът не е коментирал следствието на журналиста нито в обществената мрежа, нито пред медии в Русия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР