А само преди няколко дни челните редици в агитката срещу

...
А само преди няколко дни челните редици в агитката срещу
Коментари Харесай

Мафията сънува кошмари от избора на Гешев, пробва НОВИ провокации!

А единствено преди няколко дни челните редици в агитката против Гешев бяха окупирани от подсъдимия в процеса "КТБ " Георги Христов, дъщерята на несебърския необут Митьо Очите - Станислава и перходролената красавица Десислава Иванчева, която бе приета за отговорна от Софийския градски съд и изпратена за 20 години зад решетките. Около тях се навъртаха лумпена от БОЕЦ Георги Георгиев и още няколко реализатори на волята на банкера дезертьор Цветан Василев.

Новите трубадури на морала получиха (не)очаквана поддръжка от медиите на олигархията, които не стопират да им дават кураж от жълтите си страници под патронажа на сриналата се до равнището на кабеларка bTV.

Какафонията се укрепва от циганското ехтене, което съпровожда някогашния мутрокмет на Галиче и нежната му половинка.

Евтината компания е в нокаут от преизбирането на Иван Гешев и в този момент е намерила кей в апокрифните електронни страници на шепа олигарси, които постоянно са клиенти на прокуратурата. Същата тази прокуратура, която сподели, че слага на мястото им освен нарушителите, само че и техните босове. Босове и убийци, които получават индулгенция от управлявания от Лозан Панов Върховен касационен съд и от благосклонното отношение на Калин Калпакчиев.

Обществото, обаче няма по какъв начин да бъде заблудено от следващите жалки опити за дискредитиране на Гешев и представителите на държавното обвиняване.

В Светото писание е казано "По делата им ще ги познаете ". Аз бих допълнил "По лицата им ще ги познаете ". А лицата им са ясни...

Ивайло КРАЧУНОВ



Георги Христов обвиняем по делото "КТБ " се хили на митинга против Гешев


Дъщерята на Митьо Очите - Станислава и усмихнатата Деси Иванчева също са недоволни от Гешев



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР