, а с това и Джон Сноу. За осем години

...
, а с това и Джон Сноу. За осем години
Коментари Харесай

26 момента, с които да си припомним непрежалимия Джон Сноу

, а с това и Джон Сноу. За осем години всички обичахме този скръбен облик. Аз персонално не намирам развръзката за него неуместна –  копелето на Зимен било се насочи към непознатите хоризонти оттатък Вала, съпроводен от правилните му мъже, както се поставя на един същински водач.

През годините Джон Сноу мина през усилието да е аристократ, през отговорностите на наследник и брат, срещна ужасно момиче (в действителния живот Кит Харингтън даже се ожени за нея), след това закратко даже умря (доколкото помня се наложи да го връщат измежду живите с петиция), след това известно време беше крал на Севера, след това пък се влюби в вуйна си Дани, която най-после умъртви... Все драми, в които неизменен остана само погледът на ранен вълк (а неговият вълк непрекъснато изоставяше!). Така и не го видяхме доста да се усмихва този Джон Сноу.

Все печален, все замислен, което, да си призная, е много секси. Така ще го запомня. Добавям и косата му, която нееднократно ми се е желало някой просто да отреже (или най-малко измие), и тези наметала от кожа и косъм, които бяха непоносими за гледане, само че пък придаваха нужното за неандерталската атмосфера, царяща в суровите условия на Севера...

Слава Богу, от Джон Сноу има големи количества фотоси, с които да си го припомняме, когато си пожелаем, а днес настроението е такова – 26 подиуми с основна роля Джон Сноу. Разгледайте ги в галерията. 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР