а пръв поглед перфектната комбинация в мъжкия гардероб е лесна

...
а пръв поглед перфектната комбинация в мъжкия гардероб е лесна
Коментари Харесай

Мъжка мода: топ трендове, които не са за изпускане

а пръв взор съвършената композиция в мъжкия дрешник е лесна работа: готина тениска, качествени дънки и чифт свежи кецове. И това е всичко! Ако първите две са класики, които умерено откриваме, то верните обувки не са толкоз лесна задача!

Дълъг ден, изпълнен с разходки от единия завършек на града до другия. Уикенд с другари на пикник. Сутрешен джогинг. Често срещани занимания за мъже, които допускат избора на съвременни, само че също по този начин качествени и издръжливи обувки за спомагателен комфорт когато и да е.

Многообразието на спортни обувки е толкоз обилно, че изборът на верен чифт в верния миг от време на време много се усложнява. Ето за какво качествената направа е значим приоритет. По-важен даже от съответния модел и марка.

Често онлайн е по-лесно да открием някои от . Сред настоящите трендове изключително изпъкват:

Бели кецове

Бялото е безконечен любимец при спортните обувки! Препоръчваме модел, напълно решен в бяло, с класическа ниска подметка и дизайн, направен единствено от премиум материали. Вписва се в градския жанр и елементарно се комбинира с разнообразни визии – както в работна конюнктура, по този начин и в по-небрежна атмосфера. Добавяме единствено хубави дънки, пъстър тишърт и практична раница.

Черни кецове

По-дискретен, само че не по-малко модерно избор са спортните обувки напълно в черно. Хармонират с всичко в дрешника, само че съумяват да придобият лека елегантна нотка в комбиниране с чино панталон.

Платнени кецове

Платнените кецове, които припомнят гуменки, са неотменно на мода. Винаги участват в листата с горещи трендове и отлично попиват във всеки аутфит с дънки или нехаен състезателен панталон. Чудесна алтернатива в по-активните дни, изпълнени със задания. Добре познатият модел на Converse – висок до глезена, е съвършен образец за такава практична и в същото време съвременна обувка.

Цветни кецове

Червени, искрящи, сини, зелени или за какво не жълти, това са единствено част от модерно разцветките при спортните обувки. Препоръчваме моделите на в наситеносиньо, както и по-изрязаните им дизайни, подобаващи за джогинг. Моделите от текстил разрешат да бъдат по-проветриви и удобни. Подметките на Nike също по този начин са много устойчиви.

Спортни обувки за футбол

Спортните обувки за футбол са съвършения избор за футболното игрище и времето за спорт с другари. Също могат да бъдат направени от текстил, което ги прави леки и комфортни. Принтовете са въпрос на усет, само че най-малко разновидностите за избор по никакъв начин не са малко. Ако упражнявате на игрище с изкуствена трева, може да заложите на модел без грайфер. Някои модели имат доста съвременна визия и могат елементарно да бъдат съчетани и в градска среда отвън терена.

Обувки за тичане

Спортните обувки за тичане върху твърди настилки, в паркове или на асфалт, изискват подметка с аеродинамична форма, основана за цялостен контакт със земята, който следва придвижването на крайници. Допълнителен позитив са материалите, от които се създават и предотвратяват изпотяването на крайници, както и поддържат комфорт по време на тичане.

Онлайн извършването на покупки предлага много прелестно разнообразие от модерно варианти, които си коства да се прегледат.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР