А потвърждение за това са снимка, на която двамата са

...
А потвърждение за това са снимка, на която двамата са
Коментари Харесай

Това Ни Разби! Най-Скандалната Двойка В България Вдигна Тайна Сватба!

А удостоверение за това са фотография, на която двамата са с солидни халки на ръцете и демонстрират на какъв брой приказно местенце са се врекли във честност един на различен.

Всъщност двамата отпътуваха на родното Черноморие с друга цел - с цел да снимат клип по новата ария на Стефан Вълдобрев. Пръстените им обаче, не са част от реквизита, а двойката очевидно е решила непринудено да съчетае потребното с приятното.

Масивните халки са съчетани с бели ризи, а вместо покривало Рая е поставила цвете зад ухото си. Малко чудноват е и жеста, който вършат, позирайки с вдигнати нагоре междинни пръсти, показвайки циничен жест очевидно към своето бъдеще на женена двойка.

Брутални насмешки с Явор Бахаров! Нона Йотова му нанесе жестока засегнатост!

Любопитна детайлност е, че сватбата е съвпаднала с рождения ден на Явор, който навърши 34 години. На 12 юли, когато е роден артистът, приятелката му разгласява фотография в обществените мрежи, към която написа:

" Честит рожден ден на моя сътрудник в закононарушенията, моя най-хубав другар и моята обич! Ти си всичко, за което съм си мислела, че е прекалено много, с цел да го желая. Обичам те! "

Припомняме, че по-рано тази година младоженецът влезе в новините с опита да набие Рая и да се саморазправи с полицията навръх 3 март, предизвикан от ревнивост. Той бе задържан, а след това изясни, че съжалява за постъпката си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР