А после, оплакванията, че е изтрила наред всички критични коментари

...
А после, оплакванията, че е изтрила наред всички критични коментари
Коментари Харесай

Преслава, защо не скочи срещу медиите, когато писаха, че си любовница на Коко Динев?

А след това, недоволствата, че е изтрила наред всички сериозни мнения към нея, които не й се нравят и е блокирала техните създатели, дойдоха под формата на сигнали против нея в HotArena.net
Разгневен неин почитател ни написа дълго писмо, в което изрича гледната си точка, защото тя не му е разрешила да го направи на вярното място – под нейните постове.

Пиша ви във връзка на неотдавнашен прочувствен изблик на фолк певицата Преслава в обществената мрежа Фейсбсук. След ваша публикация от 08 декември, озаглавена " 15 бона изпусна Преслава, не ще да се дере пред пияни студенти ", певицата за първи път от доста време насам си разреши да реагира на журналистически материал за нея, който съгласно думите й е " жълт " и " лъжовен ". Преслава написа цяло излияние във Facebook страницата си, дебело наблягайки, че не я е грижа толкоз за писанията по неин адрес, що се касае за обстоятелството, че българските студенти били окачествени като " пияници " (което тя приема като „ алкохолици “) , твърди подателя на сигнала и акцентира, че действието й е на ниска цена популизъм.

Негодуващата против жълти медии певица преди време комфортно пропускаше да разяснява публикациите, в които се показва, че е държанка на Коко Динев, до момента в който колежката й Емилия е с него. Пропускаше да разяснява прокрадващите се информации, че фрапантното й намаляване преди няколко години се дължи на приложимост на кокаин. Пропускаше да опровергае данните, че името й е забъркано в побои на обществени места.... Жълти публикации не се отразяваха от нея, до момента в който посетителите на нощни клубове бяха наречени не алкохолици, а просто " пияни ". И внезапно загрижената за българската юноша певица изригна против клюкарските издания. Колко комфортно, какъв брой добре премислено и какъв брой самарянско… “, продължава да изяснява фенът.

Въпросният човек е изтъкнал и грешките, които тя е направила в словоизлиянието си, след което е бил блокиран, мненията му – изтрити, а всеки различен, който го нападал с обидни думи по-късно, получавал лайк от Преслава. Той е подчертал, че това не е предоставяне на добър образец и е в несъгласие на цялото й морално изявление.

Преслава се възползва от трибуната да опровергае още една вест – че е рекетирала „ Като две капки вода “ , настоявайки да бъде в журито на музикалното шоу за фалшификати и да издейства 120 бона хонорар за тази служба. Тя разкри, че не води договаряния с нито едно сходно предаване.

Всъщност по адрес на Преслава се плъзвали къде-къде по-сериозни клюки, като да вземем за пример, че е спала с богат дядка, че е кръшкала с Фики Стораро, или най-суровият: че детето й е износено не от нея, а от сурогатна майка. На тях тя не се възпламени, а се хвана за нещо толкоз маловажно и много пресилено от нейната уста.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР