а пореден път граждани изразиха недоволството си от "Топлофикация". Причината

...
а пореден път граждани изразиха недоволството си от "Топлофикация". Причината
Коментари Харесай

Как "Топлофикация" остави граждани без достъп до входовете на жилищата им

а следващ път жители показаха недоволството си от "Топлофикация ". Причината този път обаче не е в надписани сметки.

Достъпът до входовете на жилищата им е блокиран. Паркингът пред тях стои разкопан към този момент 4 месеца, алармираха те в ефира на.

И до през днешния ден нямат визия по кое време ще бъде възобновен.

А също така жителите на столичния кв. "Илинден " нямали топла вода доникъде на септември.

След като схващат за излъчен репортаж в ефира на NOVA, от "Топлофикация " сложили мостчета, по които да минават жителите от паркинга към входовете на блоковете. Стеснен е и периметърът на оградата.

"Никога не съм виждал толкоз служащи тук. Работиха бързо, сложиха бордюри. Сложиха мостчета, понаместиха оградите. Тук имаше и доста отпадъци ", споделя домоуправител на един от блоковете.

Жителите на квартала споделят, че достъпът до жилищните кооперации е бил стеснен. Ремонтът е станал причина за два случая. Жена е счупила ръката си след рухване, мъж пък е изкълчил глезена си.

Ремонтът оказал въздействие и върху активността на дребните бизнесмени в региона.

"Имаме гаранционен период. Паркингът трябваше да бъде завършен до края на септември. Това обаче не се случи поради механически проблем – когато поставяме новите тръби на "Топлофикация ", те са свързани със система за течове и повреди. За паркинга имахме проблем, тази система даде недостатък. Имаше огради тук непрекъснато. Отчитам, че стесняваха пътя до входовете, само че по никакъв метод не компрометираме благоденствието на хората ", изясни Ирен Димитров, представител на компанията реализатор.

По думите му ремонтът ще завърши до края на седмицата.

Вижте още във видеото горе!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР