А поддръжници и дори лидери на партии скочиха да плетат

...
А поддръжници и дори лидери на партии скочиха да плетат
Коментари Харесай

Кученца, тлъсти пачки и корумпирани политици в ОПГ – това не е сценарий, а реалността

А поддръжници и даже водачи на партии скочиха да плетат завъртени сюжети, преплитайки истини, клевети и откровени неистини, с цел да ги защитят

През последните дни се нагледахме и наслушахме на пояснения, оправдания и откровени идиотии, изречени от устата на хора, имащи себе си за интелигентни, които хора затънаха в безусловно малоумие, вместо да се скрият някъде и най-малко да изчакат бурята да отмине – за освен това е ясно, че нямат нито морал, нито сили, нито топки. Поддръжници и даже водачи на партии скочиха да плетат завъртени сюжети, преплитайки истини, клевети и откровени неистини, с цел да защитят уличени в контакти с контрабандисти, откровени измамници и търсени даже от непознати прокуратури.

Живко Коцев

Все още продължава сагата с Живко Коцев, въпреки президентът Румен Радев да подписа декрет за преустановяване на пълномощията и освобождение от служба на основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Коцев, употребявайки способите на някой мутрафон от подземния свят, опита да се измъкне – най-малко краткотрайно, като внезапно се оказа в неприятно здравословно положение и се покри в болница.

Вече някогашният основен секретар от седмица е основно настоящо лице по всички вести, откакто бяха оповестени негови фотоси в компанията на арестуваните към този момент контрабандисти Стефан и Марин Димитрови, Не по-малък интерес провокира негова фотография, на която се хвали със безценен часовник, подарен му от въпросните, както и разнообразни фрагменти в надалеч по-интимна конюнктура, на която се вижда по какъв начин се глези на СПА с татко и наследник.

Нека да асимилираме – това е лицето, от което се очаква(ше) да бори корупцията, а то се въргаля(ше) с нарушители, получава(ше) скъпи дарове от тях и гушка(ше) кученцата им. И с цел да е цялостен фарсът, вместо това му държание да бъде мигновено порицано от всеки естествен политик, се появи дамата, съвместяваща безчет позиции в Политическа партия – Лена Бориславова, която рече и отсече, очевидно изразявайки позицията на партията, че „ На лицето на Живко Коцев е изписано, че не е нарушител ”.

За какъв Шенген можем да приказваме изобщо, защо доверие у нас измежду сътрудниците ни, когато водещи фигури, до неотдавна ръководещи, се надпреварваха да изясняват, че фотосите не доказвали нищо, били част от персоналния му живот. Вероятно това искрено слабоумно изявление на говорителката на Политическа партия не съумя да убеди огромна част от наблюдаващите този цирк, заради което беше пусната и

Тежката артилерия в лицето на Бойко Рашков

Бившият министър на вътрешните работи в кабинета на Кирил Петков, все още народен представител от ПП-ДБ съобщи, че Коцев бил притискан от вътрешния министър Калин Стоянов и и.ф. основен прокурор Борислав да подаде оставка. Макар Рашков да се метна на амбразурата да пази Коцев, вторият небрежно му заби нож в гърба, като даде показания, че знаел за тъмната страна на татко и наследник Димитрови, само че поддържал връзки с тях точно поради... Рашков. Става все по-заплетено, нали? Или точната дума е шизофренично.

Хубаво, обаче малко по-късно, очевидно разбирайки, че Коцев се пробва да излезе чист от цялата мръсотия, Рашков смени плочата и от бранител, се трансформира в обвинител на към този момент някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи, заявявайки, че Марин и Стефан Димитрови са били доведени на посетители в дома му по случай неговия рожден ден от... Коцев. Снимка, на която се виждат всички посочени лица, има, само че кой кум, кой сват, знаят единствено забърканите. Едно е несъмнено – всички те се познават чудесно.

" Главният секретар на Министерство на вътрешните работи пристигна с тях. Аз също ги познавам, несъмнено. Но какво да кажа - тия обратно, тия напред?Като пристигна някой на посетители у вас и ви поздрави за подобаващ празник, нали не му вършиме информация за престъпното настояще?, сопна се Рашков, добявайки: „ Младият човек ( Стефан Димитров) обича да парадира с познанства с известни лица. Главната цел е да се показа, че е в София, а той е от Хасково, и контактува на високи равнища ".

Циркът продължи с Настимир Ананиев,

Който се разгласи за жертва на политическа бухалка, откакто стана ясно, че през вчерашния ден жандармерията и полицията са провели интервенция в негови офиси. Ключовият миг е, че Софийската градска прокуратура прави дейности по европейска заповед за следствие по искане на прокуратурата в Антверпен, Белгия, където се води дело за проведена незаконна група, противозаконен трафик на упойващи средства и психотропни субстанции, изпиране на доходи, добити от закононарушение с присъединяване на белгийски физически и юридически лица и български юридически лица.

Това не попречи на Ананиев да съобщи, че е нападнат политически, което пък даде криле на поддръжниците на Политическа партия, които завчас оповестиха Лаура Кьовеши, Белгия, целия Европейски Съюз, та чак Съединени американски щати, за акцията. Макар и казано апропо, Ананиев се изпусна, че над него е имало чадър, тъй като нашите управници не са изпълнили европейската заповед за следствие от Белгия, която датира отпреди 8 месеца, а видите ли, в този момент се били сетили.

И в случай че мислите, че това е всичко, грубо се лъжете. По същото време в уеб страницата „ Гласове ” се появи протокол от разпита на Александър Йоловски, извършен на 29.10.2023г., по време на който разпит той изяснява, че му е било подредено да прави каквото и както му кажат, в това число да му подават компаниите, които да печелят поръчки от министерството, което той оглавяваше към оня миг. Ако инцидентно сте не запомнили,

Александър Йоловски е някогашният министър на електронното ръководство,

Който – по негови думи, изречени още предходната година, Кирил Петков е заплашвал детето му, с цел да извършва спуснатите му заповеди. От оповестения протокол излиза наяве, че с изключение на Петков, Асен Василев, депутата от „ Да, България “ Божидар Божанов и Васил Величков, доближен до съпредседателя на „ Демократична България “ Христо Иванов, също са му оказвали сериозен напън.

Йоловски и фамилията му към този момент 6 месеца са под защитата на Национална работа „ Охрана “ (НСО) точно заради тези закани. Протоколът от разпита е оповестен

И не трябва да забравяме Капо ди тути капи, родния Остап Бендер, за който се приказва, че взима решенията, а точно

Асен Василев

Който с изключение на в тази ситуация с Йоловски, се появява и в показанията на Живко Коцев, който в разпитите си пред проверяващите от Комисията за противопоставяне на корупцията е разказал, че някогашният финансов министър имал връзка с цигарената контрабанда на Никола Николов - Паскал, който е в центъра на абсурда с Агенция " Митници " . Василев упорствал Министерство на вътрешните работи министърът Калин Стоянов да назначи непосредствен до контрабандистите за шеф на Хасковската полиция.

С опрощение – майката си трака! Мислехме, че по-зле няма накъде, само че ние в действителност решително орем дъното, щом се оказва, че по един или различен метод, огромна част от ръководещите през последните месеци, както и депутати са забъркани не просто с контрабандисти, а напряко са си част от ОПГ, което е нямало угризения да заплашва даже и техен министър посредством детето му. Това, в случай че сте не запомнили, са тези, които щяха да донесат смяната, новия морал, същите, които приказваха, че ще изкоренят корупцията и нездравословния модел, настоящ у нас. Та ние по-престъпни детайли едва ли сме имали в миналото във властта – не в най-новата ни, в цялата ни политическа история.

И единствено като си помислим, че евентуално след няколко месеца всичко ще е забравено и разводнено, всички забъркани ще се окажат почтени, а изнесените данни ще са потопени в идващите умопомрачителни епизоди, създадени от родното политическо тресавище, където конкуренцията от дълго време не е кой е добър и кой неприятен, а кой може да се задържи по-дълго на повърхността, извличайки повече дивиденти за себе си и шайката към него, до момента в който продължава да унищожава страната.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР