А ктрисата Лили Колинс се омъжи за режисьора Чарли Макдауъл,

...
А ктрисата Лили Колинс се омъжи за режисьора Чарли Макдауъл,
Коментари Харесай

Сватба като от приказките: Лили Колинс се омъжи за Чарли Макдауъл

А ктрисата Лили Колинс се омъжи за режисьора Чарли Макдауъл, заяви уеб сайтът на сп. "Пийпъл ".

Щастливите младоженци разгласиха впечатляващи фотоси от сватбата в профилите си в Instagram.

От изявленията на 32-годишната Колинс и 38-годишният Макдауъл излиза наяве, че те са се оженили в Дънтън Хот Спрингс, Колорадо, през уикенда.

За огромния си ден булката заложи на бяла дантелена рокля на Ралф Лорън.

Звездата от "Емили в Париж " получи поздравления за сватбата от свои известни приятелки, измежду които актрисите Рийз Уидърспун и Ванеса Хъджинс.

За сантиментална връзка сред Лили Колинс и Чарли Макдауъл за първи път се заприказва през 2019 година През септември 2020 година актрисата оповести годежа си със своя фаворит.

Лили Колинс е щерка на известния английски артист Фил Колинс. Чарли Макдауъл е наследник на английския артист Малкълм Макдауъл и американската актриса Мери Стийнбъргън.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Учител задава следната задача на учениците си: - Две групи служащи поставят плочки на тротоар, дълъг триста метра. Групите са една против друга. Първата група… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСпециалисти направиха съпоставяне на характерностите на разновидностите на SARS-CoV-2Едната от композициите е била скоростнаВ жалбата си до съда той показва, че се е почувствал афектиран, потиснат и бил показан в обществото като престъпникТече конкурс за нов директорски съвет, само че назначих краткотрайно изпълнителен шеф в борда, сподели министърътТуристическият отрасъл се подкрепя през 17 стратегии и схеми, сподели министърът на туризма„ Не се ваксинирахме и нямаме различен механизъм да ограничим разпространяването на болестта “Галя Щърбева ще показа авторското предаване в ефира на медията на 12 септемвриЛидерът на ГЕРБ свика брифинг, на който насочи нови рецензии към президента и служебното правителствоЩе бъдат ли те наложителни по време на образователните часовеКогато идната огромна слънчева стихия избухне от нашата звезда, хората на Земята ще имат към 13 часа, с цел да се приготвят за идването ѝКомпанията беше упрекната в нарушение на персоналното пространствоНезабавно е откарано в болнично заведениеНякои от към този момент преброилите се, са се припознали като марсианци и джедаиПроцедурата беше открита от основния прокурор Иван Гешев
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР