А ктрисата Кейт Хъдсън разкри как се грижи за безупречния

...
А ктрисата Кейт Хъдсън разкри как се грижи за безупречния
Коментари Харесай

Кейт Хъдсън разкри тайната на сияйната си кожа

А ктрисата Кейт Хъдсън разкри по какъв начин се грижи за безупречния тип на кожата си, заяви Контактмюзик.

Звездата от " Почти известни " показа, че просто поставя грижи да се наспива и пие доста вода, с цел да поддържа кожата си изцяло хидратирана.

"Пийте вода и се наспивайте! Ако кожата ми не е в добра форма, нормално е, тъй като съм обезводнена. Няма да има значение какво нанасяте върху кожата си, в случай че не пиете задоволително вода или не се наспивате ", сподели 42-годишната актриса в изявление за уеб страницата "Бърди ".

Тя показа, че не се тормози да нанася на кожата си " по-тежки кремове ", тъй като в този момент ги понася по-добре, в сравнение с когато е била двадесетгодишна.

" Когато бях по-млада, имах много сензитивна кожа и използвах по-малко козметични артикули . Сега, когато съм по-възрастна, кожата ми към момента е сензитивна, само че мога да употребявам по-тежки кремове и други артикули ", сподели тя.

Кейт Хъдсън , която е майка на три деца, добави, че с изключение на на съня и водата, разчита и на всекидневните хранителни добавки, които пие.

Актрисата употребява постоянно еликсир за устни и околоочен крем.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Добър ден! Старшина Петров! Знаете ли за какво Ви стопирах? - Защо, Вие към този момент забравихте ли? Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДържавният глава се срещна с управлението на Европейската организация по обществено правоВ момента на възпламеняването е имало двама душиЧака се с часовеПри разразилата се през вчерашния ден стихия в столицата умря 25-годишен младежВ него се плануват приходи от здравноосигурителни доходи от 134 500 000 лева.ДНК анализът, който ще разкрие детайлности по случая, към момента не е приключилЛесни триковеТова се случва откакто област Бургас навлезе в алената зона на заболелиХиляди афганистанци стигат до Турция незаконно - по сложни направления и с огромен риск. Съпровождат ги каналджии, които са основали точно проведен трафик на хораАко не можем да достигнем мечтаното равнище на имунизация, остава всеки от нас да пази личното си здраве, акцентира тойДвуместният Rocks-e разчита на батерия с потенциал 5,5 kWh и 75 км пробег, предопределен за младежи на 15 години.Обявено е изключително положениеИма условия за градушкиАктивните случаи обаче не престават да се увеличаватЛеопард
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР