А експерти казаха, че то може да работи, пише в.

...
А експерти казаха, че то може да работи, пише в.
Коментари Харесай

Бивш US командос: Пуснете милиони айфони над Северна Корея

А специалисти споделиха, че то може да работи, написа в. „ Индипендънт “, представен от Дарик радио.

Предложението на Уилинк не включва никакви скрити специфични оперативни удари или военни дейности от какъвто и да е тип. Вместо бомби, той предложи, запитан в Туитър, Съединени американски щати да пуснат в Северна Корея милиони айфони.

"Хвърлете 25 милиона айфони по тях и сложите над тях спътници с безвъзмезден Wi-Fi ", написа Уилинк предходната седмица.

Макар самото предложение да е фантастично и пресилено, Юън Сун - специалист по казуса в Северна Корея в центъра "Стимсън ", споделя, че главната идея може да работи.

"Ким Чен Ун схваща, че незабавно щом обществото се отвори и севернокорейците осъзнаят какво са пропуснали , че режимът на Ким е нестабилен, той ще бъде свален ", съобщи Сун пред Business Insider.

Поради тази причина държавното управление на Северна Корея изрично се опълчва на всички ограничения, които отразяват предлагането на Уилинк.

Сун уточни, че когато Южна Корея е употребила балони, от които били пускани брошури и DVD-та над Северна Корея, режимът на Ким Чен Ун работил с военни средства,тъй като усетил слабостта на държавното управление си по отношение на тези на проспериращите демократични демокрации. Поради тази причина Северна Корея ще отхвърли даже безплатните айфони за цялото си население, за което се счита, че е към 25,2 милиона.

И защото Северна Корея слага режима на Ким над всичко друго, всяка инвестиция или помощ ще бъде употребена на първо място от държавното управление ", сподели Сун, като добави:

" Ще би трябвало да преглътнем последствията от инвестиция от 100 млн. $ , защото до хората ще стигнат най-вече 10 $. "

Северна Корея сурово санкционира елементарните жители, за които се откри, че употребяват южнокорейски медии, тъй че има основателна причина да се мисли, че даването на достъп до интернет или устройства на севернокорейците биха могли да доведат до убийства на хората.

"Те няма да се денуклеаризират, до момента в който режимът им не се промени и обществото не се промени. Този метод може да бъде по-дълъг, само че има вяра да успее ", съобщи още Сун.

Северна Корея даде обещание на Съединени американски щати "най-ужасната болежка "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР