А Дългия бил част от екипа на студенското предаване Ку-ку.

...
А Дългия бил част от екипа на студенското предаване Ку-ку.
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Би Дузпата! Няма Да Повярваш, Ваня Щерева Врътнала Най-Важния Българин! Паднахме

А Дългия бил част от екипа на студенското предаване „ Ку-ку ”. Бившата писателка живеела в студентското общежитие. По това време там идвали разнообразни хора, част от които станали известни по-късно.

Слави Трифонов също идвал в студентските общежития. Той не бил студент, тъй като прекъснал следването си в Консерваторията за известно време. Но ходел там, с цел да се види с сътрудници и другари.

Слави Трифонов и Ваня Щерева се оказали в общи компании. Шоуменът показал очевиден копнеж към певицата. Тя обаче въобще не го отразявала. Но се сближили след един ваучър.

Тогава учиндолецът изискал да я изпрати до дома й. Въпреки мерака му да я вкара в леглото си, тя не му се дала. Ваня Щерева не била от лесните и по тази причина даже не го поканила в жилището си.

Той останал на прага и решил да не си потегля. Слави Трифонов се приготвил да спи на черджето пред дома й. През шпионката Ваня Щерева видяла какво мисли да направи бъдещият водещ на „ Шоуто на Слави ”.

На нея й станало жалост, че двуметровият мъж ще се гърчи на черджето пред прага и го пуснала вътре. Но го оставила да спи на пода.

Няколко седмици двамата се срещали, до момента в който най-после тя решила да го пусне в леглото си. Двамата станали гаджета, само че дълго не останали такива.

Тази любопитна персонална история Ваня Щерева описа в Къщата на Големия брат. Пикантерията тя описала в книгата си „ Образцов дом ”.

„ Въпреки че сме се разделили, аз не преставам да го обичам. Макар че той ме ненавижда. В книгата аз съм действителна, посочила съм неговите черти. Слави Трифонов не е нито черен, нито бял. Той, като множеството хора, е разноцветен ”, съобщи Ваня Щерева в Къщата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР