А числото, от което е необходимо да се пазят, е

...
А числото, от което е необходимо да се пазят, е
Коментари Харесай

Отключи Щастието! Виж Числото, Което Ти Носи Любов, Късмет И Пари Според Зодията!

А цифрата, от което е належащо да се пазят, е 2. То постоянно ще ги дърпа обратно и ще пречи на развиването им.

Луната 2

Двойката носи в себе си сила на сигурност и обич, които са по този начин нужни и в никакъв случай не стигат на Рака. Всичко, което има двойки в себе си, му носи шанс и успокоение – 22, 222, 2222… Той е належащо да се пази от числата 1, 10, 100, 1000…! За задачата може да комбинира 2 със 7, което потиска въздействието на 1. 27, 272,7272.

Марс 3

Тройката е щастливо число на Овена и Скорпиона. Те е належащо да знаят, че във всяка една сфера, където има конкуренция или база за развиване, е добре да се обкръжат от тройки – в номера на мобилния телефон, адреса, да вършат значими крачки на дата 03. Под формата на амулет или украшение, тройката е кодирана в триъгълника.

Меркурий 4

Тук към този момент е силата на знанията, дълбоката мисъл, науката, търговията, обмена на информация. 4 е щастливото на Девата и Близнака. А силата му е двойна, в случай че съответният човек работи като публицист, търговец, преводач, публицист, издател и всякаква осведомителна активност. Тези зодии би трябвало да употребяват постоянно квадратът като орнамент. Интересното е, че на тях благополучие им носи и „ съдбовното число “ 13.

Юпитер 5

Както при цифрата 1, тук също имаме мощна позитивна сила, единствено че за Стрелеца. Особено, в случай че неговата работа е обвързвана с непрекъсната връзка с хора. Не един път сме казвали, че Стрелците са галеници на ориста и отново имаме доказателство за това. Без значение от другите числа, в случай че в едно число има 5, то това е шанс за тях. Например 12345. Идеалното за тях украшение е звезда с 5 лъча.

Венера 6

6 има специфична естетика, която се усеща при знаците Везни и Телец. Числото им носи шанс и задоволство, в случай че тези знаци се занимават с нещо, което обичат. Помага им доста и в любовта. Например идеална дата за женитба за тях е 06.06. Имат си и „ другарски “ цифри, с които могат да комбинират 6 за още по-добро влияние. Например за връзката и брака – комбинирайте с 4. За повече креативност и триумфи в службата – комбинирайте с 9.

Сатурн 7

7 като цяло е щастливо число, само че в всекидневен аспект най-вече шанс носи на Козирога. Самият Сатурн е планетата на пречките и благодарение на седмицата, представителите на зодията с огромна лекост ще се оправят с всички компликации. Има и нещо мистично – точно цифрата 7 им оказва помощ да „ чуват “ препоръките на своите ангели-хранители.

Уран 8

8 е щастливото число на Водолея. 8 е двоен облик, помагащ им да черпят сила от невидими за нас измерения. 8 е цифрата на другите, способните, истинските, на хората, едно равнище над останалите, само че за жалост те са и постоянно неразбрани. 8 е знак и на безкрайността, което оказва помощ на Водолея да е постоянно деятелен и изобретателен. То може да бъде прегледано и като серпантина, по тази причина всевъзможни спираловидни детайли и бижута носят шанс на зодията, написа " За дамата ".

Нептун – 9

9 е знак на завършеността, на затварянето на кръга. На зрелостта! Рибата би трябвало да заобикаля всевъзможни остри предмети и никога да не носи остри бижута. Нейният орнамент е кръгът. 9 в композиция с 1 носи на Рибата пари. 9 в композиция с 2 ускорява интуицията и й оказва помощ да вземе вярното решение в сложен миг. 9 в композиция с 6 й оказва помощ да притегли любовта към себе си.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР