А агенция Рога и копита“ дава, че ГЕРБ води с

...
А агенция Рога и копита“ дава, че ГЕРБ води с
Коментари Харесай

Борисов: А агенция `Рога и копита` дава, че ГЕРБ води с 20%. Коментирайте ми Вие!

А организация „ Рога и копита “ дава, че ГЕРБ води с 20%. Коментирайте ми Вие! - заяви премиерът Бойко Борисов във връзка последното изследване на социологическата организация АФИС. 
 АФИС: Българска социалистическа партия поведе на ГЕРБ в изборите за Европейски парламент
Шансовете на главните кандидати на изборите за Европейски парламент – Българска социалистическа партия и ГЕРБ - са изравнени. В рамките на статистическата неточност се записва леко преимущество за алената партия, оповестиха през днешния ден от АФИС.

Кой Ви е споделил да ме питате това нещо? Кой е началник на АФИС? На кого е благосъстоятелност тази организация? Ще ми зададете ли в този момент правилно въпроса: организацията, благосъстоятелност на члена на ИБ на Българска социалистическа партия, дава, че Българска социалистическа партия води в тяхното социологическо изследване. Ако организацията на Цветан Цветанов през днешния ден излезе с изследване, примерно, да я назовем по какъв начин...Вие ще ми зададете ли този въпрос? Че неговата организация е дала еди какво си? Има ли проблем някой да се регистира като социологическа организация? - обърна се Борисов към телевизионна кореспондентка.

Моите упованията са, че изборите ще бъдат сложни, само че ГЕРБ е направила доста, с цел да ги завоюва. Това са моите социологически изследвания - с това, което вършим. А другояче членовете на ИБ на Българска социалистическа партия може да си създадат телевизия, след това Вие може да ме питате и какво приказват по малкия екран на Българска социалистическа партия. Направили са си социологически организации, още преди 20 години, за да манипулират публичното мнение. Аз дори си припомням, когато бях претендент за кмет, тези организации дадоха, че Татяна Дончева и Милен Велчев към този момент са ме изпреварили с близо 20%. А ги претрепах със 70% разлика. Те по тази причина са направени, твърди министър председателят.

Сутринта имахме Министерски съвет. Коалицията си работи прелестно. Всяка партия си има нейните водачи, те си имат своя политика и си я развиват. Напрежението при нашите сътрудници не се е отразява на капиталовия климат в страната. Това е най-важната политика - повишение на приходите, нови работни места и високотехнологични производства, разяснява още Борисов.

Днес той посети димитровградския цех „ Язаки " за производство на електрически съоръжения за вграждане в коли „ Мерцедес " клас „ А " и „ B " на „ Даймлер ", откакто преди този момент откри ново произвеждане на осветителни тела за автомобилната промишленост в Димитровград.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР