95-годишен мъж шокира семейството си, след като се събуди на

...
95-годишен мъж шокира семейството си, след като се събуди на
Коментари Харесай

95-годишен старец възкръсна на собственото си погребение

95-годишен мъж шокира фамилията си, откакто се разсъни на личното си заравяне, макар че е бил разгласен за умрял. Будх Рам Гуджар примрял в неделя в дома си в Северна Индия и по този начин и не пристигнал в схващане. Близките му повикали доктор, който го оповестил за мъртъв, оповестява „ Таймс ъф Индия “.
Местният духовник бил извикан, с цел да води траурната гала, на която, съгласно традицията, членовете на фамилията би трябвало да обръснат главите си като знак на тяхната тъга.
Най-възрастния наследник на „ покойника “ – 65-годишният Балу Рам, описа, че фамилията се приготвяло да измие тялото на покойника, както 0повелява обичаят. Но когато почнали да изливат вода върху него, тялото на 95-годишния мъж почнало да помръдва и след няколко минути той пристигнал в схващане.
„ Свещеникът към този момент беше почнал с ритуалите, а бръснарят беше обръснал главите на мъжете в фамилията “, споделя Балу Рам. „ Тъкмо щяхме да мием тялото, както повелява обичаят преди процесията “, прибавя той.
Шокираните членове на фамилията завели стареца да си легне и той задремал предостатъчно. Те оповестиха, че това е доста благополучен ден за тях и че даже възнамеряват да създадат празненство по случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР