94 са вече случаите на морбили у нас, съобщи проф.

...
94 са вече случаите на морбили у нас, съобщи проф.
Коментари Харесай

94 са вече случаите на морбили у нас

94 са към този момент случаите на морбили у нас, заяви проф. Тодор Кантарджиев, шеф на Националния център по заразни и паразитни заболявания, представен от " Фокус " и " Сега ".

Случаят на болно дете на 12 години от Габрово към момента не е доказан.

Проф. Кантарджиев подсети, че всеки по-възрастен или човек с пропуски в имунизацията, е застрашен да се болести, тъй като болестта е инфекциозно.

" Имаме един случай в Бургас и той е в един от градовете в Бургаска област. Скоро има един случай от Пловдивска област. Това би трябвало да държи нащрек здравните управляващи. Засега мисля, че сътрудниците от РЗИ и здравната система добре си правят работата ", добави още проф. Кантарджиев.

При последната зараза от 2009-2010 година най-висока заболеваемост от морбили в района е записана в общините Кайнарджа, Дулово и Алфатар.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР