94 бебета в община Добричка получиха подкрепа в кризата с

...
94 бебета в община Добричка получиха подкрепа в кризата с
Коментари Харесай

Над 90 бебета в община Добричка получиха подкрепа в кризата с коронавируса

94 бебета в община Добричка получиха поддръжка в рецесията с ковид като на фамилиите им с изключение на пакети с нормалните хигиенични артикули са предоставени и памперси, приспособено мляко и бебешки сапун.

Групата на 85 фамилии с деца до двегодишна възраст е най-уязвима в епидемията, оповестяват от кметската администрация за дарителската акция. В 44 обитаеми места в района в изключителната конюнктура към този момент са раздадени на уязвими общности общо 300 пакета - по няколко опаковки прахуляк за пране, течен сапун, препарат за съдове, както и шампоан, дезинфектант и мокри кърпи.

Дарението в размер на 10 000 лв. е от фонд "Обединени против Covid-19 ", иницииран от Българския дарителски конгрес, фондация "Америка за България ", посолството на Съединени американски щати и Американската комерсиална камара в България. Инициативата подкрепя в общината самотни хора над 65 години, хора с увреждания, многодетни фамилии, самотни родители и други уязвими групи, показват от общината.

Бебе колос проплака в пловдивска болница

В акцията при раздаването на продуктите като доброволци са се присъединили кметове, кметски наместници, чиновници на общинската администрация, както и здравни посредници, които са давали препоръки на хората за предварителна защита против болестта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР