92 акта по закона за здравето състави полицията в Пловдив

...
92 акта по закона за здравето състави полицията в Пловдив
Коментари Харесай

Глобиха с актове 92-ма в Пловдив, разхождали се навън

92 акта по закона за здравето сформира полицията в Пловдив по Закона за здравето поради нарушение на заповедта на здравния министър за спазването на противоепидемичните ограничения. Актовете са формирани за времето от 10 до 18 ч. през днешния ден , оповестиха от пресцентъра на полицията. 

Провокирани от времето доста пловдивчани излязоха на разходка през днешния ден, което е в прорез с оповестените ограничения . Това наложи засилените инспекции от страна на полицията в паркове и пешеходни зони.
 ОДМВР-Пловдив

В екипите, които наблюдават за използването на противоепидемиологичните ограничения на територията на Пловдив вземат участие Общинска полиция, Оперативна програма „ Общинска защита “ и Пловдивския общински инспекторат.

Най-много сигнали за нарушавания има от кварталите с етническо население, само че и в останалите има доста глобени жители. Нарушителите на въведените ограничения се санкционират с санкция в размер на 5000 лева

Съставени са и 65 протокола по Закона за Министерство на вътрешните работи, с които лицата се предизвестяват за отговорността, която се планува при неспазването на въведените ограничавания.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР